Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan legyek csatár?

Hogyan legyek csatár?

Figyelt kérdés
7 eve focizok. Jatszottam mar csapatban is. Jelenleg egy u19es csapatban jatszom. De mimdig csere vagyok es 10-20 percet kapok... az meg keves mert alig kapok labdat. Ha kezdo is vagyok csak hatved kent. Mlszben 21 merkozesem van de 0 gol.. nagyon szeretnek mar ezen valtoztatni mert szinte minden jo baratomnak van mar par golja csak en vagyok 0as... regebben kezdo voltam futo poszton. De volt boka seruelesem es porckopasom van a terdemben. Nagyon faj neha. Szerintetek van meg esely ra hogy betudjam magam kuzdeni a kezdobe?? Es hogy golt rugjak??? Igen vannak buntetok de felek elkerni a csapattarsamtol mert lehet ravagna hogy nem adja at.... kerlek segitseget nekem foci az eletem es nem birok mar tovabb hogy ilyen bena vagyok. Ha tudtok jo gyakorlo feladatokat irjatok meg nyugodzan. Ba tobb adat kell privibe irok.
2018. ápr. 27. 20:17
 1/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valaki bekerüljön a kezdőcsapatba edzéseken kell bizonyítani.
2018. ápr. 28. 06:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok edzesekre jarni es ezt ok is tudjak hogy miert es el is fogadtak...
2018. ápr. 28. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd, edzés nélkül, aligha van esélyed visszakerülni a kezdőbe. Még ha el is fogadják, hogy nem tudsz edzeni, nyilván csak csereként számolnak veled és ezért kapsz csak 10- 20 perceket.
2018. ápr. 28. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem járok edzésre, pedig kezdő vagyok, nem kis csapatban... Ha jó vagy, akkor úgyis kezdő leszel. Csapattársam is így van.
2018. ápr. 28. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ha edzés nélkül is kezdő lehet valaki, "nem kis csapatban", akkor érthető, hogy miért olyan a magyar foci, amilyen...
2018. ápr. 29. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!