Hogy focizzak jobban?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es az a bajom hogy meccseken tuldagosan izgulok bennem van a bizonyitasi vagy. De nagyon... ha csan hulyeskedesbol tesi oran vagy akar edzeseken focizunk mindig rugok golokat golpasszokat adok kicselezek kb mindenkit meg minden. Meccseken meg egy labdat nem tudok levenni... 19 meccset jatszottam eddig es meg nem szereztem egy golt sem...engem ez szemely szerint zavar mert szeretnek golokat szerezni de igy nem megy.. a parharcokat is elvesztem. Hiaba gyorsan futok alapbol meccsen leszoktak futni. Cselezni nem is merek elkezdeni mert tuti elrontanam. Mi lehet a baj??2018. ápr. 8. 19:07
1/1 anonim válasza:
Ne izgulj ez egy idő után elfog múlni ha meccsen vagy ne figyelj a nézőkre senkire csak a játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!