444-en miért alázzák a magyar focistákat, mikor jó játékosaink vannak, de ezeket nem tudjuk egy csapattá alakítani?
Figyelt kérdés
Ott van pl. Gulácsi Péter, akit az Atletico Madrid, a Chelsea és az Arsenal is szerződtetne. Ott van Kádár Tamás is, akit nyáron leigazol a West Ham, akkor Dárdai Pál, aki csodát művel a Herthával, Lőw Zsolt is osztrák kollégájával bevezette a Lipcsét az Európa Liga negyeddöntőjébe.2018. márc. 25. 22:13
11/32 anonim válasza:
Inkább olyan sportágakat kéne támogatni amikben tényleg jók vagyunk.. Nem tudom, miért kell ennyire erőltetni ezt a focit..
12/32 anonim válasza:
Szóval, írsz két játékost, akik iránt komolyabb klubok érdeklődnek, tehát még szó nincs arról, hogy leigazoltak volna, pláne arról, hogy folyamatosan játszanának ezekben a klubokban. Dárdai meg, 20 éve Németországban él, az ottani közeg tette azzá, aki.
13/32 anonim válasza:
Mellesleg, volt idő, nem is olyan régen, amikor 4-5 magyar játszott folyamatosan a Bundesligában, Lisztes a bajnok Werder Bremen meghatározó jatékosa volt a sérülése előtt, Dzsudzsák sztár volt a PSV- ben, Gera Angliában húzott le jó pár évet, a Fulhammel EL- döntőt játszott, a DVSC csoportkörrbe jutott a BL- ben, a Videoton az EL- ben, stb. Hol vagyunk még ettől is? A nemzetközi kupákban már nem a tavaszt, de az őszt sem érik meg a csapataink, a válogatott egy ev alatt kikapott Andorrától, Luxemburgtól és Kazahsztántól. Tényleg úgy látod, hogy van ok a bizakodásra?
14/32 anonim válasza:
Mert a 444 is jobban akar teljesíteni valamiből. :-D
Ezzel a vereséggel pedig két legyet is ütöttek egy csapásra.
15/32 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy Kazahsztánnak van 2 EL szintű csapata, mi nem egy válogatottól kaptunk ki, hanem egy kirakat csapattól.
2018. márc. 26. 14:01
17/32 anonim válasza:
#...mi nem egy válogatottól kaptunk ki, hanem egy kirakatcsapattól." Neked MLSZ szóvivőnek kellene lenned. Bármit megmagyarázol. Ez a kazah "kirakatcsapat", a 130. hely környékén tanyázik a világranglistán. Az EB- és VB- selejtezőket, rendre 4- 5 ponttal zárja. Persze, a labda gömbölyű, előfordul ilyen "kisiklás", csak nekünk ez már rövid időn belül a harmadik.
18/32 anonim válasza:
És ahogy már írtam, ami a jó játékosokat illeti, egyre kevesebb olyan "légiósunk" van, aki komoly bajnoksagban szerepel és rendszeresen játszik is. Szóval, meg mindig nem tudom, hol látod azokat a jó játékosokat, akikről a kérdésben írsz. Egyébként, félre ne értsd, én szeretem a focit, több, mint 20 évig jártam magyar bajnokikra is és éppen ezért irigylem is egy kicsit a "kincstári optimizmusodat".
19/32 A kérdező kommentje:
A kazah csapatból kb. 1-2 ember nem az Asztanában játszik, kifognak jutni az EB-re. Aki meg nem tudja milyen erős csapat az Asztana az inkább menjen sakkozni.
Kádár Tamás - Dinamo Kijev
Gulácsi - Leipzig
Willi Orban - Leipzig
Csoboth - Benfica
Szerető - Stoke
Schön - Ajax
stb. stb. stb.
2018. márc. 26. 17:19
20/32 anonim válasza:
#19: "Jóslatokkal" nem foglalkozo. Amit tudok, az Asztana bejutott az EL- ben a legjobb 32 közé, ennek ellenére, a kazah válogatott, 3 ponttal, nyeretlenül zárta a vb- selejtezőket. Egyébként a fehérorosz BATE Boriszov peldául, már többször eljutott a BL csoportkörig, mégsem jártak meg VB-n, EB-n. Amúgy, nem igazán értem, mit akarsz bizonyítani. Azt, hogy tőlünk már "tisztes eredmény" egy hazai vereség Kazahsztán ellen? Jó, ha te mondod, elhiszem. De mi van Andorrával? Összesen 2 tétmeccset tudtak eddig nyerni: egyszer megverték Macedóniát és tavaly, Magyarországot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!