Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok az olyanról,...

Mit gondoltok az olyanról, aki már 10 éve játszik egy csapatban, de még mindig emlegeti a volt csapatát és a szülővárosát?

Figyelt kérdés
Akkor itt részletesebben kifejtem. Nem nevezem meg, de azt elárulom a Red Bull Salzburg csapatában játszott már tíz éve és a Sturm Graz volt az előző csapata és Grazban is született. Az a helyzet, hogy akárhányszor lejárt a szerződése, mindig azt nyilatkozta, hogy vissza szeretne menni a Sturm Grazba, de végül mindig hosszabbítottak vele. Tudok egy kirívó esetet, 2015-ben történt, akkor is hosszabbítottak vele és képes volt azt nyilatkozni, hogy reméli, hogy két év múlva visszatérhet Grazba, és ezt gátlástalanul csinálja. Ennek ellenére szeretik a szurkolók. Tavaly nyáron le is telt ez a két év, de megint hosszabbítottak vele, most fog lejárni nyáron a szerződése. Évek óta azt mondogatja, hogy szeretne visszatérni Grazba, de végül sosem megy. De majd egyszer úgyis megtörténik. Most viszont mást nyilatkozott egy hete, hogy reméli, hogy kap hosszabbítást, a Salzburgból szeretne visszavonulni (most lesz 33), és a pályafutása után el tudja képzelni, hogy a csapatnál marad más munkakörben. 1-2 éve meg elkezdi, hogy Grazban neki van háza, oda fog majd költözni, ha visszavonulni, vagy, ha visszamegy a volt csapatába. Ja és nem is tudom mikor, nem olyan rég, mikor sérült volt, elkezdi, hogy Graz feltöltötte őt, hogy végre elmehetett Salzburgból kiüríteni a fejét. És szerintetek hogy ilyen hirtelen megváltozott mostanra a véleménye? Nem lehet, hogy rászóltak, hogy fejezze be ezt a Graz mániát? Mit gondoltok, visszafog térni a Sturm Grazba? Mert szerintem igen. Lehetséges, hogy idén?

2018. márc. 7. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat, ő nyilván Grazban érezte magát a legjobban, ne m olyan "durva" ez. A véleménye meg, nem olyan hirtelen változott meg ezek szerint, talán csak az évek alatt, "megszokta" Salzburgot és most már ott is eltudja képzelni a további (futballpályafutása utáni) életét.
2018. márc. 9. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján, csak akkor tér vissza Grazba, ha a Salzburg, nem hosszabbít vele.
2018. márc. 9. 14:01
 3/4 anonim válasza:
Szerintem a fizetésétől is függ, lehet visszatérne, de most többet fizetnek neki.
2018. márc. 11. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:
a facebook profilján Graz van beirva lakhelynek és munkahelynek a régi csapata, a Sturm Graz és a profilja is arra utal hogy ő grazi, az ember észre se veszi ott hogy van köze Salzburghoz
2018. márc. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!