Mit gondoltok kik jelenleg a legtehetségesebb fiatal focisták?
Figyelt kérdés
Nemzetközi szinten értem a kérdést.2017. szept. 5. 10:48
1/9 anonim válasza:
kun bertalan nekem jónak tünik.
2/9 anonim válasza:
első vagyok ő egy támadó középpályás.
Hollandiában edz. 18 éves
3/9 anonim válasza:
Szoboszlai Dominik, Csoboth Kevin, Sallai Roland, Vida Máté, Zsótér Donát, Berecz Zsombor, Szerető Krisztofer, Kecskés Ákos, Nagy Dominik
4/9 anonim válasza:
Marco Asensio, Kylian Mbappe, Gabriel Jesus, Ousmane Dembélé
5/9 anonim válasza:
Dybala? Senki? Egyébként én elfogult vagyok, de Szeles, Tömösvári, Herjeczki... :P
6/9 anonim válasza:
Dybala 23 éves.
Aki igazán fiatal, és meghatározó lehet: Gabriel Jesus, Dembelé, Asenjo, Mbappé, Donnarumma
7/9 anonim válasza:
Mbappé,Kimpembe,Tolisso,Bernardeschi,Dembele,Donnarumma,Kimmich,Coman,Süle,Goretzka,Brandt,Werner
9/9 anonim válasza:
A fiatal jelző relatív, Dybala nekem már nem fiatal, mindjárt 24 lesz (Messi ekkorra már 3 vagy 4-szeres aranylabdás volt), egyébként bár rohadt jó játékos, nagyon túlértékelt, nekem a top 3-am:
Gabriel Jesus
Timo Werner
Mbappé
utána Donnarumma, Dembelé, majd Asenjo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!