Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik focicipő a jobb?...

Kiki02 kérdése:

Melyik focicipő a jobb? /Predator vs nemeziz/

Figyelt kérdés

Csatár/támadó középpályásként játszom, és nem tudom melyik lenne jobb. Nemeziznél a 17+-os verziót, a predátornál is a + -os verziót választanám. Mennyire fogja a lábat pl. A nemeziznél a fűző nélküli típus? Sok focistán a fűzős változatot látom, az jobb? A predátornál egyértelműen a fűző nélkülit választanám, de nem tudom melyik típus a jobb, alkalmasabb. (Junior méret lenne mindkettőnél) Valakinek tapasztalat?:)

Köszönöm:):)

2018. febr. 26. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen fog múlni.Olyat vegyél ami kényelmesebb neked.A kengurubőr az egyik legjobb, ha van rá pénzed azt vegyél.
2018. febr. 26. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, hogy mennyire befolyásolhatóak az emberek a reklámok által.

Nagyon érdekes, hogy minden évben van újabb, jobb, pontosabb cipő.

Copa Mundialt vegyél, az kengurubőrből van, lehet boxolni is, évekig cipő lesz.

Igaz, még növésben vagy, és egy Copa elég drága.

Lényeg a lényeg, ha megáll a lábad a növésben, ilyet vegyél, ne pedig a sok műanyag vacakot!

2018. febr. 26. 23:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy felso kategorias Mizuno Moreila van,a klasszikus.Mellette egy felső kategóriás F50 ,de a Mizuno ezerszer kenyelmesebb es en valahogy a labdat is jobban erzem benne.Ahogy a második írja addig felesleges ilyen draga cipot venned amig no a labad,vegyel valami olcsó de kenyelmeset.Nem ezen fog múlni,hogy jo vagy-e vagy sem.
2018. febr. 28. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!