Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tudnék leszokni/felhagy...

Hogyan tudnék leszokni/felhagyni a focizással? 17/f

Figyelt kérdés

Kb 10-11 éves korom óta játszom, nagyon imádtam/imádom, de abba szeretném hagyni.

Már valahogy nem olyan mint régen volt, akkor volt a legjobb, amikor szórakozásból játszottunk, nem azért mert muszáj.

Meg aztán valahogy a kondim sem a régi. Régebben semmi bajom nem szokott lenni meccsek után, de mostanában fáj mindenem, futni sem bírok már annyit, de aztán nem olyan könnyű otthagyni a csapattársakat.

Szerintetek hogyan fejezhetném be? (már többször is eldöntöttem, hogy kilépek meg minden, de ha jön a hétvége és jön a meccs akkor valahogy már rutinból megyek...) Vagy mit tennétek a helyemben?

2018. febr. 18. 13:16
 1/1 anonim válasza:

Igen nekem is ilyesmi problémám volt

De mostmár foci helyett edzeni kezdtem el es igy talaltam valami mas elfoglaltsagot

Szoval javaslom hogy probalj ki uj dolgokat aztan valami megtetszik es birod is csinalhatod azt :D

2018. febr. 18. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!