Hogy tudnék felhagyni az emo/rocker stílusommal?
Változni szeretnék, ugyanis mar itt vagyok 18 éves és szeretnem ha már máshogy tekintenének rám az emberek.
Kb. 3-4 éve hallgatok rock/metal/punk zenet es az elso evben mar kezdett megvaltozni a stilusom, fekete cuccok, bandas polok, szegecsek, lancok, acelbetetes bakancs stb.
Viszont most szeretnek szolidabban oltozkodni, a fekete szint azonban meghagyni de egyebkent tudom h nagyon hianyozni fog a stilus mert igy ereztem magam a legjobban.
Tudnatok mondani hogy mit kene tennem, miket vasarolni illetve h konnyebben eltudjam feleljteni a stilust? (Zene persze orok marad:)
Rock az örök!
Sok haverom nem öltözik rockernek vagy csak alkalmanként. Én mindig azt mondom nem attól lesz valaki rocker, hogy sz*rásig van gyűrűkkel, full feketében van, acélbetétesbe, sok lánc stb. (bár én is így öltözködöm sokszor)
Ha átlagosan van felöltözve ő saját magáról tudja, hogy legbelül rocker...és ezen is van a hangsúly.
Teljesen megilyedtem az elején, azt hittem itt akarod hagyni ezeket a zenei stílusokat örökre és ilyen tumblr cuccban akarsz járni 😨😨😨
De szerencsére nem szóvál lássuk a lehetőségeket.
Természetesen válts fokozatosan nehogy aztán kiderüljön, hogy nem jön be ez a váltós dolog és ott vagy ruha nélkül...
Egy dolgot soha ne csinálj(!); NE MENJ BE TÖMEGBOLTOKBA!!!
No Tally Weijl, Takko, New Yorker és társai!
Oĺyat is lehet hogy meghagyod a feketét alapnak és egy fekete pólófarmer kombinációhoz felveszel színes kiedészìtőket stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!