Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik NB1-es topcsapatban...

Melyik NB1-es topcsapatban játszik a legtöbb magyar? És melyikben játszik a legtöbb légiós?

Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
A magyar nb 1- ben a Paksban jatszik szerintem a legtöbb magyar, bár ők nem topcsapat, de melyik az?
2018. febr. 8. 01:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy meg a Honvéd, vagy a Vasas. Legalabbis tavaly, őrulok olvastamazt hiszem, hogy "tolják" a fiatalokat.
2018. febr. 8. 01:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb legióst foglalkoztató klub címéért, szerintem többen is versenyben vannak, de hogy konkrétan hol van a legtöbb, nem tudom, de a Fradi és a Videoton is tele van velük. Sőt, az a vicc, hogy a Felcsút is, amely nem topcsapat ugyan, viszont "futballakadémia". Nekik aztan tényleg illene a fiatalokra építeni.
2018. febr. 8. 01:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Pakson játszik a legtöbb. Ott van olyan elv, hogy a lehető legtöbb magyar foglalkoztatják, ők már akkor fiatalokat építettek be a csapatukba mikor az még nem is volt kötelező.

Legtöbb légiós meg Felcsúton van, ott már saját nevelésű játékosokat is alig akarnak a csapatba beépíteni.

NB1-es topcsapat meg nincs. Nem érdemli meg az egész bajnokság, hogy bármelyik csapatát Topcsapatnak hívjuk, míg egyes csapatokat a volt Albán 2. helyezettel lehet riogatni.

2018. febr. 8. 09:43
 5/5 anonim válasza:

Nem olyan rég a napokban számoltam össze pont. :)

Magyar csapatok NB.I

Videoton - 16 magyar

Fradi - 17 magyar

Debrecen - 17 magyar

Honvéd - 17 magyar

Újpest - 14 magyar

Diósgyőr - 15 magyar

PAKS - 28 magyar

Puskás - 14 magyar

Vasas - 18 magyar

Haladás - 17 magyar

Balmazújváros - 19 magyar

Mezőkövesd - 16 magyar

Összesen 208 magyar kerettag játékos.

Videoton - 10 idegenlégiós

Fradi - 9 idegenlégiós

Debrecen - 6 idegenlégiós

Honvéd - 9 idegenlégiós

Újpest - 9 idegenlégiós

Diósgyőr - 8 idegenlégiós

PAKS - 1? idegenlégiós

Puskás - 11 idegenlégiós

Vasas - 7 idegenlégiós

Haladás - 8 idegenlégiós

Balmazújváros - 11 idegenlégiós

Mezőkövesd - 11 idegenlégiós

összesen 100 idegenlégiós kerettag játékos.

2018. febr. 11. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!