Kapusok! Megér egy ilyen kesztyű 11. 000 Ft-ot? (kép)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy találtam egy hirdetést amiben egy ilyen kesztyűt árulnak ennyi pénzért. Kettőt kapott a tulaj és el szeretné adni mind a kettőt ezért kerül ennyibe. Hobbi szinten szoktam csak focizgatni és nem tudom adjak-e ki ennyi pénzt ért.
Az egyik felem azt mondja igen, mert ettől jobbat olcsóbban nem kapok, és mivel ritkán használnám bírná sokáig.
A másik viszont azt mondja, hogy nem érdemes ennyi pénzt kiadni azért, hogy felvegyek két hét hétbe egyszer, és ez is ugyanúgy szét fog menni mint az olcsóbb.
Szerintetek, hogy döntsek?
2018. jan. 26. 09:01
1/1 anonim válasza:
Ez neked nagyon NEM éri meg! Hobbira tökéletes a legolcsóbb elfogadható minőségű, ahogy mondták ez a drága is tönkre megy. Ettől nem leszel jobb kapus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!