Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki nyeri a VB-t?

Ki nyeri a VB-t?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 19:46
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim válasza:
Honduras vagy Chile,
2010. jún. 5. 19:50
 2/51 anonim ***** válasza:
Sztem Spanyol-Brazil döntő lesz. És a spanyolok nyerik meg.:P
2010. jún. 5. 19:56
 3/51 A kérdező kommentje:

szerintem német-argentín

de a spanyol brazil sem hülyeség

2010. jún. 5. 19:56
 4/51 anonim válasza:
Brazilok nyerik meg a vb-t remélem , de nem biztos mert már nem játszanak a hires játékosok akik a 2006 os vbén vettek részt (ronaldo, roberto carlos, cafú, pato, illettve a ronaldinho"tartaléként")! Sztem is brazil - spanyol döntő lesz... ki tudja majd meglátjuk:)
2010. jún. 5. 20:24
 5/51 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Valami jós vagy extraszensz, vagy mi azt jósolta, hogy a németek nyerik. De hát most vannak sérültjeik...

Mondjuk ja, az argentínok is jól szerepelhetnek.

2010. jún. 5. 20:31
 6/51 anonim ***** válasza:
Spanyol-Brazil, vagy Spanyol-Argentín (remélem:P)
2010. jún. 5. 23:04
 7/51 anonim ***** válasza:
DIA DIA HOLLANDIA!
2010. jún. 6. 04:21
 8/51 anonim válasza:

Szerintem legjobb négybe benne lesz:

Portugália

Spanyolország

Argentína

Barazília v. Olaszország v. Németo.

És a döntőbe:Spanyolország-Argentína De szerintem Spanyolok nyernek!

2010. jún. 6. 09:13
 9/51 anonim válasza:

Itt van Argentína VB kerete 2010...Nézegessétek át!

AZ ARGENTIN KERET

Kapusok: Sergio Romero (AZ Alkmaar), Mariano Andújar (Catania)

Védők: Emiliano Insúa (Liverpool), Fabricio Coloccini (Newcastle), Gabriel Heinze (Marseille), Pablo Zabaleta (Manchester City), Nicolas Pareja (Espanyol)

Középpályások: Javier Mascherano (Liverpool), Luis González (Marseille), Jonás Gutiérrez (Newcastle), Ángel di María, Pablo Aimar (mindkettő Benfica)

Csatárok: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Carlos Tévez (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Diego Milito (Inter), Ezequiel Lavezzi (Napoli)

2010. jún. 6. 09:29
 10/51 anonim válasza:

Spanyolország kerete a VB-n...Nézegessétek csak át ;)

A SPANYOL KERET

Kapusok: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool), Valdés (Barcelona)

Védők: Sergio Ramos (Real Madrid), Albiol (Real Madrid), Arbeloa (Real Madrid), Piqué (Barcelona), Puyol (Barcelona), Marchena (Valencia), Capdevila (Villarreal)

Középpályások: Xabi Alonso (Real Madrid), Busquets (Barcelona), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona), Javi Martínez (Athletic Bilbao), Cesc Fabregas (Arsenal)

Csatárok: D. Silva (Valencia), J. Navas (Sevilla), Villa (Valencia), Fernando Torres (Liverpool), F. Llorente (Athletic Bilbao), Pedro (Barcelona), Mata (Valencia)

2010. jún. 6. 09:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!