Ki nyeri a VB-t?
szerintem német-argentín
de a spanyol brazil sem hülyeség
2. vagyok.
Valami jós vagy extraszensz, vagy mi azt jósolta, hogy a németek nyerik. De hát most vannak sérültjeik...
Mondjuk ja, az argentínok is jól szerepelhetnek.
Szerintem legjobb négybe benne lesz:
Portugália
Spanyolország
Argentína
Barazília v. Olaszország v. Németo.
És a döntőbe:Spanyolország-Argentína De szerintem Spanyolok nyernek!
Itt van Argentína VB kerete 2010...Nézegessétek át!
AZ ARGENTIN KERET
Kapusok: Sergio Romero (AZ Alkmaar), Mariano Andújar (Catania)
Védők: Emiliano Insúa (Liverpool), Fabricio Coloccini (Newcastle), Gabriel Heinze (Marseille), Pablo Zabaleta (Manchester City), Nicolas Pareja (Espanyol)
Középpályások: Javier Mascherano (Liverpool), Luis González (Marseille), Jonás Gutiérrez (Newcastle), Ángel di María, Pablo Aimar (mindkettő Benfica)
Csatárok: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Carlos Tévez (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Diego Milito (Inter), Ezequiel Lavezzi (Napoli)
Spanyolország kerete a VB-n...Nézegessétek csak át ;)
A SPANYOL KERET
Kapusok: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool), Valdés (Barcelona)
Védők: Sergio Ramos (Real Madrid), Albiol (Real Madrid), Arbeloa (Real Madrid), Piqué (Barcelona), Puyol (Barcelona), Marchena (Valencia), Capdevila (Villarreal)
Középpályások: Xabi Alonso (Real Madrid), Busquets (Barcelona), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona), Javi Martínez (Athletic Bilbao), Cesc Fabregas (Arsenal)
Csatárok: D. Silva (Valencia), J. Navas (Sevilla), Villa (Valencia), Fernando Torres (Liverpool), F. Llorente (Athletic Bilbao), Pedro (Barcelona), Mata (Valencia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!