Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok az ultrákról?

Mit gondoltok az ultrákról?

Figyelt kérdés
Nem ismerek ultrákat, hallom és látom róluk a negatív híreket, de meghallgatnék egy belsőst is. Köszi!
2018. jan. 8. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Jegyezd meg, ultra nem egyenlő huligán
2018. jan. 9. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi hatásra éreznek ekkora kötődést egy csapathoz.
2018. jan. 9. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
YT-n keress rá, hogy hypós Feri. Ő a fradi vezetőultrája (inkább fő huligánja volt), vannak vele készített riportok még régebbről.
2018. jan. 9. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
#1: Lehet, de azért eléggé "elmosódott" köztük a határvonal.
2018. jan. 12. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Ultrákkal nincs semmi baj. Ők csinálják az élőképeket molinóval, stb. Piróval én se értek egyet, fölösleges, de nekik ez a legnagyobb bűnük csak.

A gond a huligánokkal van. Ulta meg nem egyenlő a huligánnal, az két különböző csoport.

Itthon meg nagyon van kultúrája a huliganizmusnak. Nem azt mondom, hogy nincs, hanem nincs hagyománya. Olvastam huligánok beszámolóit, Ultras Liberin is olvastam a bejegyzéseket, így volt rálátásom. Itt már azzal gondok szoktak kezdődni, hogy egy-egy megszervezett bunyónál tényleg csak annyi fő akarjon verekedni, amennyi meg van beszélve. Nem egyszer fordult már elő, hogy megbeszéltek egy 10 vs 10 harcot, aztán abból 10 vs 80 harc lett, mert a másik félből mindenki verekedni akart.

Meg fontos megemlíteni, hogy itthon a legtöbb ,,nagy" huligáncsoport pusztán a régi hírnevéből és abból felépített hazugságaiból él.

2018. jan. 15. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!