Miért csak az ultrák számítanak szurkolónak?
Figyelt kérdés
Rengeteg csapatnál csak az ultrákat veszik figyelembe. Most is... Az ultrák nem mennek kedden, a többiek meg, akik igen, le vannak szarva. Azok kik? Ők is megveszik a jegyet, bérletet, ahogy az ultrák. Ők is lengetnek zászlót, ahogy az ultrák. Ők is örülnek a gólnak, ahogy az ulták. Ők is támogatják a csapatot, ahogy az ultrák. Akkor őket miért veszik semmibe? Mert nem a B-középben ülnek?2017. nov. 12. 14:21
11/14 A kérdező kommentje:
WOW. Koszonom. Viszont egy balfsz vagyok, es veletlenul felig hasznosat nyomtam. Bocsi
Es koszi a beszamolot
2018. jan. 9. 16:23
12/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Én pedig köszönöm, hogy nem kezdtél el rögtön anyázni, amiért leírtam a véleményem. (Amúgy ha bármi kérdésed van, akkor írj nyugodtan egy üzenetet.)
10-es voltam.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen korrekt a velemenyed :) es erre mar hasznosat nyomtam. Nagyon ugyes vagyok
2018. jan. 9. 18:12
14/14 anonim válasza:
Törni zúzni járunk a meccsekre? Azok a huligánok.. Ultra nem egyenlő huligánnal mit nem lenet ezen felfogni.. Az is baj ha már ha valakinek egy csapat a szenvedélye? Inkább örülni kéne hogy nem drogozik meg ilyenek.. Majd egyszer mond valamelyik ultra szemébe oszt jól pofán ver.
Üdv egy Debreceni ultra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!