Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Foci rajongók, figyelem! Ki...

Foci rajongók, figyelem! Ki tudja a választ?

Figyelt kérdés
Szeretem a focit, de nem mondanám magam a szabályok mesterének. Az lenne a kérdésem, (aminek a gyakorlatban kicsi a valószínűsége, de megtörténhet) Ha egy támadó megkerüli a védőt, és a labda az alapvonalon végiggurul, viszont a támadó a vonalon kívül fut és a védő is kifut hozzá, és ott fölrúgja akkor mi van? Mert bár a védő büntethető ilyen esetben is lapokkal, de tizenegyest nem kaphat a támadó csapat, hisz nem a pályán történt a szabálytalanság, nem? Vagy ilyenkor mi a teendője egy bírónak?

2017. nov. 7. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Büntetôt kell ítèlni.
2017. nov. 7. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:
De miért, kifejtenéd? Nm kötekedésből, csak tényleg nem értem ezt a képzeletbeli szituációt.
2017. nov. 7. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Végülis, ha minden igaz, ma már akár a kispadról is lehet kiállítani jatekost. Szerintem, siman adható tizenegyes ilyen helyzetben.
2017. nov. 8. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak gondold vegig mit kellene tennie? Szabadrugast???

Semmit??? Persze hogy bunteto.

2017. nov. 8. 07:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tiszta nekem, hogy hol tortenik a szabalytalansag.

De az alapvonal ahhoz a terulethez tartozik amit hatarol. Azaz ha a 16-ost hatarolo alapvonalnal tortenik az eset akkor lehet bunteto. De mashol akkor szabadrugas.

2017. nov. 9. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!