Trónok Harca rajongók figyelem!?
SPOILER!!1.évad!!SPOILER
Mielőtt kivégzik Eddard Starkot látni lehet, hogy mond valamit. Találtam egy teóriát amiben azt állítják, hogy azt mondja Valar Morghulis. Jobban megnézve tényleg úgy tűnik, hogy ezt mondta. De miért mondta volna ezt? Lehet, hogy nem is őt végezték ki, hanem egy arcnélkülit (senkit)?
Azért ez az elmélet gyengébb lábakon áll, mint az, hogy Varys egy sellő...
Felteszem imádkozik. Vagy sajnálkozik.
De egyébként ha azt mondja, hogy Valar Morghulis, attól se lesz faceless man. Max annyit jelentene, hogy ismeri Braavost. Sokan ismerik a kifejezést. Pl. a sorozatban a kapitány, aki elviszi Aryát Braavosba, és Dany meg Missandei is megemlítik. Az, hogy egy ember a kivégzése előtt egy idegen nyelven azt mondja, hogy egyszer mindenkinek meg kell halnia, nem túlságosan különleges. Persze valószínűleg nem is azt mondja.
És ha tényleg azt mondja az nem bizonyít semmit.
Ezt nemcsak az arcnélküliek mondják. Ez egy ismert mondás.
eleve nem véletlenül játszotta őt sean bean.
ő minden filmjében meg kell hogy haljon ez a védjegye.
6
A Trójában akkor rossz karaktert kapott. :D
valóban:)
de ha belegondolunk odüsszeusz kalandjaiba a háború után,az 20 év kőkemény szopás volt majdnem végig.
lehet hogy pont tőle ered az istenverte kifejezés.
szóval jól az a karakter se nagyon járt.
Annyit mond a végén, hogy ,,I kept my promise." azaz, hogy ,,Megtartottam az ígéretem."
Ez Lyannára, a halott húgára és Havas Jonra tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!