Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha hasonló az alakom Maria...

Ha hasonló az alakom Maria Sharapova-hoz az vonzó lehet egy fiú számára?

Figyelt kérdés

Egyébként én is teniszeztem 4 évig. Kb. 185 cm vagyok, tehát 3 cm-vel alacsonyabb nála illetve kevésbé izomos, de ettől függetlenül nem mondanám kövérnek magam. Viszont nem vagyok az a tipikus törékeny modell-alkat sem. Tehát magas vagyok, kis mellekkel, lapos a hasam, a fenekem nem valami kerek, inkább lapos, a csípőm kicsit széles, illetve a combjaimmal nem nagyon vagyok kibékülve, mert kicsit vastagnak tartom... A fiúk között néha kicsit ilyen dromedárnak érzem magam. Főleg mert nekik általában az alacsony kis törékeny lányok jönnek be, de sajnos én nem ilyen vagyok... Aki ismeri Sharapova testfelépítését az tudja, hogy miről beszélek.

Ez alapvetően bejön a fiúknak, mert az utóbbi időben kicsit elvagyok keseredve, hogy a testfelépítésem visszataszító lehet a fiúk számára.

Köszi a válaszokat!

20/L

2017. okt. 29. 13:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon is. :D Főleg, ha teniszezel is. :D
2017. nov. 1. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!