Ha hasonló az alakom Maria Sharapova-hoz az vonzó lehet egy fiú számára?
Egyébként én is teniszeztem 4 évig. Kb. 185 cm vagyok, tehát 3 cm-vel alacsonyabb nála illetve kevésbé izomos, de ettől függetlenül nem mondanám kövérnek magam. Viszont nem vagyok az a tipikus törékeny modell-alkat sem. Tehát magas vagyok, kis mellekkel, lapos a hasam, a fenekem nem valami kerek, inkább lapos, a csípőm kicsit széles, illetve a combjaimmal nem nagyon vagyok kibékülve, mert kicsit vastagnak tartom... A fiúk között néha kicsit ilyen dromedárnak érzem magam. Főleg mert nekik általában az alacsony kis törékeny lányok jönnek be, de sajnos én nem ilyen vagyok... Aki ismeri Sharapova testfelépítését az tudja, hogy miről beszélek.
Ez alapvetően bejön a fiúknak, mert az utóbbi időben kicsit elvagyok keseredve, hogy a testfelépítésem visszataszító lehet a fiúk számára.
Köszi a válaszokat!
20/L
Hát nem hinném, hogy olyan nagy problémák lennének az arcommal.
Sharapova valóban nagyon szép arcú nő.
A kérdés a testalkatra vonatkozott egyébként. ;)
Mindenkinek más az ízlése. Van akinek bejössz, van akinek nem. Én szeretem a magas, vékony lányokat és bejönnek a kidolgozott testű, sportos, izmos lányok.
Egy tipp: légy nőies, öltözködésben, viselkedésben. Csinálj valami nőies mozgást fejlesztő sportot: torna, tánc, balett, pilates, jóga, rúdtánc, légtorna, szinkronnúszás, műugrás, bármi, ami tetszik.
Sharapova szép nő, de barátnőnek a férfiak nagyobbik része nem tudná elképzelni. Ha látná élőben mondjuk egy 175 cm magas férfi, nem biztos h továbbra is az álma lenne Sharapova. Képeken/ tvben jól mutat, de a valóság egészen más.
Az alapján amit leírtál nem hinném, h probléma lenne veled. A férfiak jó részét zavarná, ha a barátnője lenne magasabb, így picit nehezebb párt találnod. A másik, ami kitűnik, h nem éreztem a leírásodban, h önbizalom hiányos lennél, a magabiztosság pedig mindig szebbé teszi a nőket ;)
Persze az is benne van, h rossz az énképed, de nem hinném h itt ez állna fenn.
Kérdésedre válaszolva, vonzó a férfiak számára, de inkább képen. Ahol nem jön ki a magassága. Én 183 vagyok. Nem hinném h zavarna az a két centi! Téged? :D
Fontos szerinted, h a férfi legyen magasabb?
Ennek örülök. pirulóssmile(nem tudom, h hogy van :D )
Ha unatkoznál, vagy beszélgetni akad kedved, akkor bátran írj rám! Aranyos lány lehetsz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!