Mi a véleményetek Griezmannról illetve az Atletico Madridról?
Milyen szintű a játékos és a csapat ?
Milyen játékstílusa a játékosnak illetve a csapatnak ?
Mi az esélyük a BL-ben illetve a LaLigaban ?
Griezmann remek játékos,bár idén kissé alul teljesít,kb a csapatról is ez a véleményem. Én személy szerint Chelsea szurkoló vagyok és baromira meglepett ahogy az Atlético játszott,elég gyengék voltak(remélem nem sértődsz meg,vagy nem tudom hogy az Atletico e a kedvenc csapatod,nem bántásból írtam de azon a meccsen a Chelsea sokkal jobb volt)kaptak egy tizenegyest belőtték és ennyi.Kb Griezmann is ez volt az egész meccsen,belőtte a büntetőt,meg egyszer felrúgta Hazard-t.
A második kérdésre nem tudom hogyan válaszoljak,szerintem eléggé szembetűnő hogy a védekezésre épít Simeone,illetve hogy valahogy szerezzenek egy gólt,utána be parkolják a buszt és valahogy kihúzzák a hátralévő időt.
A harmadik kérdés is elég nehéz.Még csak október van,lehet csak egy kis idény elejei forma ingadozás.
Ha így folytatják a BL csoportból sem fognak tovább jutni,de azért még van esélyük.A LA ligát annyira nem követem,de ahogy hallom most egyik gigász csapat sem hasít mint korábban.Bármi lehet még.Remélem kielégitő volt a válaszom.
Köszi szépen a választ !
Igen Atleti drukker illetve Griezmann "fan" vagyok .
Nem sértődöm meg az igazságon ☺ ugyanez a véleményem mint ami neked .
Eléggé gyengék vagyunk mostanában , BL-ben illetve LA Ligaban is .
Remélem azért a többi BL meccset úgy alakítjuk ki ahogy én azt elképzeltem :
Atleti:
Qarabag 3pont
Roma 3pont
Chelsea 1pont
Roma:
Qarabag 3pont
Chelsea 0pont
Atleti 0pont
Így Romának 8pontja lesz míg nekünk 9, ezzel tovább jutunk csoport másodikként .
De a Chelsea jó csapat úgyhogy az Atleti - Chelsea bármi lehet , de akkor is valahogy tovább jutunk , mert olyan NINCS hogy egy BL döntős csapat kise jut a csoportkörből 😃
Mégegyszer köszi a választ és sok sikert a Chelseanek ! 😉
Ugyanez a véleményem nekem is, meglátszik az átigazolási tilalom az Atletinél, kell egy erősebb vérfrissítés előre, ami már meg is van oldva, mert jön Diego Costa, de elférne még a védelembe és a szélre is egy kis erősítés, főleg, ha Griezmann megy a barcába.
Amúgy szerintem Griezmann a világ egyik legjobbja, bár idén tényleg elég gyenge.
Én azt gondolom , hogy Griezmann egy jobb csapatban (pl.: Barca) jobban teljesítene , csak ezt már korábban kellett volna meg tenni , mert így beragad az Atletibe .
Igen ez a Sportbírói döntés (eltiltás) ez nagyon oda tett az Atletinek , ugyanis úgy volt hogy jön Lacazette illetve Costa is , és még sok más igazolás .
Mostanra már csak Costa jön illetve egy Sampdoriai játékos , Griezmann meg remélem megy ,habár nem tudom hogy Grizinek milyen posztot szán a Barca ...
Egyébként Atleti - Qarabag 1-1 😡 ...
Roma - Chelsea 3-0 😑 ...
Innen már nehéz lesz visszahozni ... bele kell nyugodnom hogy kiestünk ... 😭
Első vagyok
Sajnálom az Atleticot,meg a saját csapatomat is ;(
Nem akarnám hogy a Roma legyen csoport első,baromira nem érdemlik nem
Szia!
Én is nagyon szeretem Griezmann játékát, leginkább a francia válogatottban nézem nagyon szívesen meg persze az Atleti-ben. Ebben az évben alul teljesít és szerintem a csapat is ugyan így, de ebben az évben már Costa és Vitolo is játszik és Costa már gólt is szerzett szóval ki tudja :) Viszont Griezmann-t nagyon szívesen megnézném Angliában játszani pl. a United-nál. Ahova majdnem el is távozott. Az Európa Ligában van esélyük az Arsenal, AC Milan, Lyon hármas mellett az biztos. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!