Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van az, hogy az összes...

Miért van az, hogy az összes sport közül csak a fociban fontos a séró?

Figyelt kérdés
Pedig épp, hogy ezt a sportot játszókat favorizálná a rövidre nyírt haj, hiszen gyakran kell fejelni, míg más sportokban egyáltalán nincs fejes. Azért egy durván felzselézett haj lehet, hogy negatívan hat ki a fejesre, esetleg rossz fele pattan a labda meg ilyenek. Mégis, miért csak a fociban fontos a séró??
2017. okt. 14. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb metroszexuális
2017. okt. 14. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert ezt a sportot övezi a legnagyobb figyelem, ennek a legnagyobb a marketingértéke, ennélfogva itt a legtöbb a felkapott sztár, és ennek a sztárságnak egy allűrje, h foglalkozunk a frizuránkkal.
2017. okt. 16. 03:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Ertem...szoval te is egy ilyen fajta sztar vagy. Gratulalok. Csak a gebasz ott van, hogy sokaknal elobb van meg a tudas mint a hozzaertes, tehetseg es teljesitmeny. Ez mivel magyarazheto? Es az mivel magyarazhato hogy a legjobb futballistakn nem adnak a serora annyit mint a kozepszeruek? Na jo Cristianot leszamitva, am neki elnezheto a metroszexualitasa mivel azert focizni is tud egy kicsiket.
2017. okt. 16. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ronaldo meg a többi között annyi különbség, hogy ő mély szegénységből jött és rohadt keményen edzett, nagyon kemény munkával ért el oda, ahol most van. Ő már megteheti. Viszont az röhej amikor valaki tud egy egyenest rúgni, de már olyan madárfészek van a fején, hogy leesik az ember álla. Hiába, Magyarországon már akkor is topnak számítasz, ha tudod vezetni a labdát, ne adj' Isten még el is tudod rúgni.
2017. okt. 16. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég lett volna egy köszönöm is, amúgy se vagyok focista, szóval ne rajtam vezesd ezt le :D.

"Csak a gebasz ott van, hogy sokaknal elobb van meg a tudas mint a hozzaertes, tehetseg es teljesitmeny. "

Ezt nem értem.

"Es az mivel magyarazhato hogy a legjobb futballistakn nem adnak a serora annyit mint a kozepszeruek? Na jo Cristianot leszamitva, am neki elnezheto a metroszexualitasa mivel azert focizni is tud egy kicsiket."

Ez nem magyarázható semmivel, mivel h*lyeség :D. Neymar, Messi, Pogba, Sterling, Reus, Götze, Agüero, Griezmann, Ramsey, Otamendi... és még sorolhatnám, akik kb. Cristiano Ronaldo szintű focisták és ugyanúgy adnak a hajukra, de kb. focistából olyat inkább a nehéz találni, aki nem foglalkozik vele az átlagosnál jobban.

Én inkább azt tudom megfigyelni, h a háttérben, a főleg a középpályán, de akár a védősorban dolgozó zsenik, akik nem igazán villgonak, azok, akik sokkal kevesebbet foglalkoznak arányaiban a hajukkal... pld. Modric, Iniesta, Kanté, Naby Keita, Gabi, Filipe Luis, Matic...

2017. okt. 17. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:
De ez csak az első állításomat támasztja alá, h azzal van összefüggésbe. Te pld. miért rögtön Cristiano Ronaldot sztárolod? Semmivel nem jobb focista, mint mondjuk Matic, Kanté, Modric. Pont ezek alakítják egymást, ő van reflektorfényben, ő rá kíváncsi mindenki, te, vagy bárki azonnal őt hozza fel, ennek következménye, h az ilyen játékosokra sokkal jellemzőbbek is lesznek a sztárallűrök, már maga a csatár poszt is egy kicsit a sztároskodásról szól, ezért lesznek inkább az ilyen egyéniségek azok, mert ők alkalmasak rá, viszont a társadalom felelőssége is ott van, mert később ti, mi is őket figyeljük kiemelten, a gólokat, a sztárok egymásnak feszülését keressük, és ebben találjuk meg a futball élvezetét, nem abban, h milyen sokat fut, szerel Kanté, vagy h irányítja a játékot Modric.
2017. okt. 17. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!