Miért van az, hogy az összes sport közül csak a fociban fontos a séró?
Elég lett volna egy köszönöm is, amúgy se vagyok focista, szóval ne rajtam vezesd ezt le :D.
"Csak a gebasz ott van, hogy sokaknal elobb van meg a tudas mint a hozzaertes, tehetseg es teljesitmeny. "
Ezt nem értem.
"Es az mivel magyarazhato hogy a legjobb futballistakn nem adnak a serora annyit mint a kozepszeruek? Na jo Cristianot leszamitva, am neki elnezheto a metroszexualitasa mivel azert focizni is tud egy kicsiket."
Ez nem magyarázható semmivel, mivel h*lyeség :D. Neymar, Messi, Pogba, Sterling, Reus, Götze, Agüero, Griezmann, Ramsey, Otamendi... és még sorolhatnám, akik kb. Cristiano Ronaldo szintű focisták és ugyanúgy adnak a hajukra, de kb. focistából olyat inkább a nehéz találni, aki nem foglalkozik vele az átlagosnál jobban.
Én inkább azt tudom megfigyelni, h a háttérben, a főleg a középpályán, de akár a védősorban dolgozó zsenik, akik nem igazán villgonak, azok, akik sokkal kevesebbet foglalkoznak arányaiban a hajukkal... pld. Modric, Iniesta, Kanté, Naby Keita, Gabi, Filipe Luis, Matic...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!