Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van még esélyem nagyobb...

Van még esélyem nagyobb szinten focizni?

Figyelt kérdés

Mindenem a foci, annak élek szinte. Viszont akadémiáról olyan indokkal "küldtek" el, hogy a fizikai állapotom nem megfelelő még. Tehetségesebb vagyok mint akik ott vannak, de az nem eleg. Sajnos ezen nem sikerült még változtatni, viszont nap mint nap edzek, hogy minnél jobban bánjak a labdával.

Jelenleg alacsonyabb osztályú felnőtt csapatban játszom, és 17 éves vagyok.

Olvastam olyat, hogy van aki 18 éves kora után kezdett el focizni, és profi lett.

Ez az álmom, és semmiféleképpen nem adom fel, mindig hajtani fogok érte, csak kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről.

Egyszerűen semmi más nem tud érdekelni ezen kívül. Ha focizhatok akkor érzem jól magam, ha 1 nap úgy tellik el, hogy nem érhettem labdához, szinte ideges vagyok.

2017. szept. 29. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el külföldre egy akadémiába, mert ha tovább bohóckodsz megye 16-ban akkor sose fogsz elérni semmit.
2017. szept. 29. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:

ha valamit el érni, akkor most azonnal kezdj el spórolni, és külföld egy éven belül.

Nyílván van aki későn kezdett el focizni, olyan is van, aki 20 éves kora után és profi lett (Bacca pl.), de ahhoz olyan szintű tehetség kell, amilyen neked az életben nem adatott meg

szóval külföld, külföld, külföld. esetleg más akadémiára MO-n nem próbáltál menni? Bár itt korrupt sz*r az egész, de ha sehogy nem tudsz kimenni külföldre akkor meg más választás nincsen

2017. szept. 30. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Már rég le kellett volna lépned külföldre valamelyik akadémiába. Itthon felejtsd el, hogy bárhova bejutsz, nincs pénzed be se kerülsz. Puskás Akadémiába például 1 millió forint a beugró (ismerős gyereke jelentkezett volna oda onnan tudom). Amilyen gyorsan tudsz menj ki Ausztriába.
2017. okt. 1. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos igen, milliomosok mi sem vagyunk, külföldön viszont én is rengeteget gondolkodom, hogy gyűjteni rá, és megpróbálni.

MO-n más akadémiákon most próbálkozok valami próbajátékot elérni, viszont van ahol válaszoltak, hogy adjak meg infot magamrol, utana meg semmi.

Telefonon fogok mostantól probalkozni, hátha sikerül. Jelenleg a Kisvárdai Akadémia van szóban, ahova nagy valószínüséggel be tudnék kerülni, igaz az "csak" NB3 U19, de vezetik a bajnokságot, és bármi lehet. Csak ha látják egy játékoson, hogy van benne potenciál, elvihetik nagyobb egyesülethez.

Mindenki mondja, hogy mit keresek ilyen alacsony szinten, mikor a technikai képzettségem jóval efelett áll.

Nekem a fociban nem is a pénz a lényeg, hanem a játék szeretete teljesen magával visz, és azt is szeretném megtapasztalni, milyen lehet egy igazi szurkolótábor előtt, igazi tétmeccseket játszani ! (Igaz ez most a magyar bajnokikon nem nagyon működik :D)

Mégegyszer köszönöm a válaszokat, és azt is, hogy nem kezdtetek el látatlanul ócsárolni, hogy sz*rt sem érek:)

2017. okt. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!