Atletico Madrid - Chelsea, mi lesz?
Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 02:45
2/10 A kérdező kommentje:
Amúgy te szoktál fogadni?
2017. szept. 27. 21:48
3/10 anonim válasza:
Nem, csak a kedvenc csapatom, és ismerem őket. Eddig úgy néz ki annyi marad. :D
4/10 anonim válasza:
Na, csak behúztuk 2-1-re, nem jött be a tippem, de nem is bánom.:D
5/10 A kérdező kommentje:
Na szép.. Én meg pont, hogy Atletico drukker vagyok :D
2017. szept. 28. 12:08
6/10 anonim válasza:
Juhéé. :D Sajnálom, tudom milyen mikor utolsó másodperces góllal kap ki a csapat, de talán az összkép alapján azért meg is érdemelte a Chelsea. Szegény Costa...:D Egyébként semmi bajom nincs az Atleticoval, Simeone miatt is szimpatikusak.
7/10 A kérdező kommentje:
Tény és való, hogy a Chelsea megérdemelten nyert. Ha 1-1 is maradt volna a meccs, a mi részünkről az a gól egy büntető eredménye volt szóval az úgy nem az igazi. Na igen, meg a részetekről az a kapufa.
Összegezve, ha nem kapunk büntetőt és nem a kapufát találjátok el, a meccset 0-2 re simán lehoztátok volna... :/
UI.: Decemberben a visszavágón végetek :DD
2017. szept. 28. 22:07
8/10 anonim válasza:
Simeone is nagyon korrekten nyilatkozott a meccsről. Kaptunk mi már elég pofont azt Atletitől. :D A visszavágó is remélem legalább ilyen jó meccs lesz, de szerintem legfeljebb a csoportelsőség lesz majd a tét.
9/10 anonim válasza:
Aúpa Atleti !! ❤❤
Hajrá Atletico
Hajrá Simeone
Hajrá Griezmann !!
Jó meccs volt , bár sajnálom azt az utolsó perces gólt .
Remélem azért nem marad így a tabella (3. Atletico Madrid)
10/10 anonim válasza:
Biztos tovább mennek a Chelseavel, legalább is remélem így lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!