Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyi ideig pihentessem még? :S

Mennyi ideig pihentessem még? :S

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy olyan 2 hónapja nagyjából elkezdtem járni fociedzésekre. Annyira nem megy rosszul, de mivel volt sok esőzés felénk, így mindig az edzőpályán voltunk, aminek nagyon rossz a talaja (nagyon dombos) és egyszer rosszul léptem. Akkor elkezdett fájni kicsit a sarkam, de nem érdekelt jártam továbbra is edzésekre. Aztán rádolgoztam, túlerőltettem és elkezdett fájni a sarkam, meg egy kicsit a lábfejem oldala is. A lábfejem azóta már nem, de a sarkam újra fáj. Kb. 1hónapig jártam így edzésre, de nem nagyon éreztem. Aztán 3hete nagyon megfájdult, pihentettem másfél hetet, aztán újra jártam edzésekre, és most csütörtökön megint nagyon megfájdult, pedig már rendes talajon voltunk. Most megint nem járok, kenem minden este Fastum gellel, és ma hoztam jégzselét is, azt mondták, hogy az jó lesz rá. Ha minden este kenem, és az egész nap hordok gumis zoknit (olyan mintha be lenne kötve a lábam, tehát tartsa) és csak estére veszem le mikor alszom. Már nem fájt annyira, de ma nem bírtam ki, megint fociztam és megrúgták a sarkamat. Meddig kellene még pihentetnem, hogy végre 100%-os legyen? Már csak 3 meccs van hátra amin tudok játszani, és szeretnék mindegyiken ott lenni! Köszönöm, 15/F !
2010. máj. 24. 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát nekem meghúzodott a bokaszalagok és ezért 1 hét fekvő és 3 hét járó gipszet + 3 hónap felmentést minden fajta mozgásról (kivéve a járás :D).De a tied nem ilyen súlyos de sztem hogy 100% legyen 1-1,5 hónap.
2010. máj. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!