Egy focistának mennyi ideig tartanak az edzések általában?
Figyelt kérdés
A párom reggel fél kilenckor elmegy és délután kettő óra körül jön haza.
Vagy van a verzió,amikor 5 órakor megy el és fél tízkor jön haza.
Ezt egy kicsit sokkalom.
Igaz,hogy ahol edzenek az fél órányi útra van,de tényleg ennyi időt vesz igénybe egy egyszerű edzés?
Főleg,hogy minden edzés alkalmával tisztán,letusoltan jön haza.
2011. júl. 28. 16:16
1/10 anonim válasza:
Elmegy 8.30-kor, odaér 9-re, bemelegítés, 90 perces meccs, dumcsi, zuhany, indul haza 13.30 körül. Szerintem ez nem baj. De hogy te helyette tőlünk kérdezel ilyeneket...Fő a bizalom?
2/10 anonim válasza:
Az edzést nagyrészt tippeltem, de gondolom hasonló lehet.
3/10 A kérdező kommentje:
De nem meccs alkalmával,hanem sima edzésre :)
Ez is igénybe vesz 90 percet?
2011. júl. 28. 16:22
5/10 anonim válasza:
Ennyire nem működik köztetek a kommunikáció, hogy a saját hobbijáról sem tudsz semmit?
6/10 anonim válasza:
Igen ennyi, szerinted, hogy bírnának lejátszani másképp egy meccset. De miért nem mész el egy edzésre?
7/10 anonim válasza:
Egy edzés tudomásom szerint másfél-két óra, utána természetesen zuhanyzás, átöltözés. Plusz oda-vissza út, így kalkulálj. Nekem a tesóm focizik, és edzések után még 10-20 percre beülnek egy üdítőre is a többiekkel, persze nem mindig, de általában....
8/10 anonim válasza:
igaz, én kézilabdáztam, de volt oylan edzés, hogy bemelegítettünk, utána 40 percet futottunk, és még aztán álltunk neki figurákat gyakorolni, vagy játszani... 2 óra simán lehet akár a bemelegítés nélkül is, szerintem.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. júl. 28. 16:44
10/10 anonim válasza:
odaér, bemelegítés=nyújtás, futás stb, kapuralövések, pontrugások gyakorlása és a végén áltlaában meccs utána zuhanyzás átöltözés és megy haza
és azért megy haza tisztán és nem izzadtan mert zuhanyzik meccs után
látszik hogy a nők nem értenek a focihoz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!