Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A REAL vagy a BARCA a jobb?

A REAL vagy a BARCA a jobb?

Figyelt kérdés

Nah szittyamadridisták akik felháborodásukat szeretnék kifejezni mert Suarez nem indult a műeső vb-n és kiváló szinészi teljesítményéért nem kapott Oscar-díjat, és Hungarokatalánok akiken csak a ''+80millió perces hosszabítás barca gólig'' Kassaing féle felfogás segít? Itt most egymásnak feszülhettek.3.2.1.

Hajrá

2017. júl. 24. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem feszülünk egymásnak, mert értelmes ember tudja, ennél a két csapatnál a pillanatnyi forma dönt. Az egyik annak szurkol, a másik annak. Kulturált ember ezen nem vesz össze senkivel.
2017. júl. 24. 23:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Ennek igy kéne lennie. Én egyik csapattal se vagyok.

De mindennap látom hogy pl facebookon megjelenik pl egy nso posz az egyikről akkor a másik fanjai már jönnek is és már oltják is ott ahol csak lehet ( lásd MNU 2-1 RMA (P)) es fordítva.

De érdekes hogy csak ennél a két csapatnál jellemző ez

2017. júl. 24. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Na, ez az ami nem igaz, h csak náluk lenne jellemző. Csak nekik van a legtöbb szurkolójuk, és sok ember csak h*lye lehet és pláne nekik is van a legtöbb primitív sötét szurkolójuk. Sajnos az ember ilyen, ennyire buta, h a focin keresztül ilyen szintre süllyed... az pld. mennyivel jobb, amikor románokat, meg szlovákokat, mi anyázzuk, vagy ők anyáznak minket? Ugyanilyen suttyó rivalizálás. Én le se sz*rom a románokat, nekem egy válogatott, ahogy a bosnyák, vagy a török is, max. azért én speciel nem bírom őket annyira, mert úgy nem fogott meg a játékuk, játékosaik, de pld. svájcnál jobban bírom őket... tehát ez is csak ilyen szimpátia. Most a Bayern-Dortmundnál ugyanezek mennek, jönnek a "azért igazolt ide, mert kupákat akar nyerni" típusú kommentek, de a dortmundiak is túlfikázzák a bayernt, lehet őket bírálni az átigazolásaik miatt, vagy a játékosokat, de nem ezen a szinten. Felmész egy Premier Leagues oldalra, arsenal, mu, chelsea, de még a pool, spurs szurkolók is oda-vissza anyázgatják egymást. Olasz focinál is kb. ugyanez a helyzet, sőt, interesek, juvesok, milanosok kb. ugyanaz. A szellemiség ugyanaz, csak a Real-Barcanal látványosabb, mert most a média ezt a rivalizálást fújta fel leginkább, és azon belül is ezt a Messi-CRt és mivel az emberek agyát elég keményen mossa a média, így hát mily meglepő, ezek a legnépeszerűbb klubok és vagy 85-90 millió követőjük van fb-on. Meg a spanyol bajnokság tényleg csak róluk szól, bármennyire is jó az atlético, sokszor jobb, sajnos ez a "ne kapjunk gól" taktika az xet sokszor magával hozza így ált. nem sokat tudnak hozzászagolni a bajnoksághoz, még akkor se, amikor épp bajnokok lettek :D. Szóval az angolnál-olasznál több népszerű csapat van, és a dominancia is gyakrabban változott, az utóbbi 10-12 évben, mint a spanyolba, itt van, h 3-4, de van h csak egy csapat dominál. A Bayern-Dortmund kezdi még ilyenné kinőni magát, de azért az még sehol sincs, főleg a Dortmund nem is annyira domináns klub pénzügyileg, csak k*vajók
2017. júl. 25. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!