IgazMAGYAR szurkolhat a törököknek?
11:04 Inkább születtél volna indiai vagy brazil nyomornegyedbe, esetleg éheznél Afrikában.
Becsüld meg amit van.
ui: nem vagyok Hungarista
"észlény, mutass nekem magyar márkájú számítógépet, magyar op rendszert, magyar telefont, stb...
jah és ha már a hülyeségeddel itt találmányokról beszélsz, akkor had jegyezzem meg, hogy a magyar származású Neumann Jánosnak eléggé nagy érdeme volt a számítógép "feltalálásában"."
Éppen erröl beszélek, hogy ha valakinek az már nem magyar, ha más nemzetiségü csapatnak IS szurkol, az ne használjon NEM MAGYAR dolgokat - ha meg nincs, akkor de hözöngjön.
Ami meg Neumannt illeti - egyrészt ugyan MO-on születet, de zsidó családból, másrészt Amerikában élt, és a számítógépekhez elég kevés köze volt, amit ö kitalálat, azzal MOST nem tudnál gépezni, mert csak egész kezdeti ÖTLET volt, nem gép.
elég szánalmas vagy.
akkor aki feltalálta az ottó motort, annak sincs semmi köze a mai kocsikhoz mi?
Sőt aki "feltalálta" a rádió hullámokat, annak semmi köze a mobilokhoz.
Attól, hogy a magyart preferálom elsőnek sok mindenben, nem jelenti azt, hogy nem használhatok semmit ami nem magyar.
Csak a te csökevényes agyad létezik 2 színből, feketéből és fehérből. Nem csak úgy lehet gondolkodni, hogy aki magyarnak érzi magát, az csak magyar dolgokat használ, ha nem, akkor mást is.
asszem hiába tépem a szám neked... fölösleges.
Én pl Juventus drukker vagyok, és tudom, ha a BL-ben, Európa Ligában cagy valahol magyar csapat ellen játszanának én akkor is a Juvénak drukkolok, mert imádom őket! Mindenki saját joga kedvenc csapatának drukkolni!
19/L
"elég szánalmas vagy.
akkor aki feltalálta az ottó motort, annak sincs semmi köze a mai kocsikhoz mi?
Sőt aki "feltalálta" a rádió hullámokat, annak semmi köze a mobilokhoz."
Nem akarlak elkeseríteni, de neumann az elveket fektette le, amiért gratula neki, de távolrol se volt köze az igazi számítógéphez, csak azt mondta, hogy legyen elektronikus, mert az jó! De hogy a számítógép kitalálója? Ilyet nem lehet mondani, mint ahogy azt se, hogy a föld felfedezője, mert ez nem egy áttörés, hanem egy hosszú folyamat volt, kezdve a kezdetleges számolásoktól, át az abakusz, csomóírás, pascalin stb.-n át egész a több magos processzor megjelenésig... Kis, apro felfedezések sorozata.
A Másik fele, pedig nem a magyar kitalálású, hanem a magyar gyártmányú dolgokról volt szó, ami megint nem összekeverendő.
A thread eredeti kérdésére pedig: Az igazi magyar fogalmat azok találták ki akik nagyon ráérnek pattogni, lázongani és verni aki "nem magyar". Magyarrá akkor válik az ember, ha annak érzi magát, szereti a kulturáját, a magyar életet, Magyarországot, és teljesen független attól, hogy hol él, milyen vallása van, vagy épp kinek szurkol. Aki pedig ezek alapján dönti el valakiről, hogy magyar-e? AZ nem "Igazi magyar", hanem egy bunkó birka.
Ennyit szerettem volna mondani. Thx
Btw UHU Linux? Elegge magyar rendszernek tunik nekem...
19/F
igazmagyar:D lol
Én inkább szurkolnék mongoloknak,mint az ezeknek a falábú,pénzéhes majmoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!