Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » IgazMAGYAR szurkolhat a...

IgazMAGYAR szurkolhat a törököknek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 09:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Annak szurkolsz, akinek akarsz.
2010. máj. 20. 09:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

hűt alapesetben ha magyar ellen játszik, akkor veszi ki magát, h te a külföldinek szurkolsz.

de amúgy ha nem magyar ellen, akkor miért ne?

2010. máj. 20. 10:04
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A volt párom félig magyar, félig török :) Vicces volt egy magyar-török meccset nézni :D Amúgy ha nem magyarok ellen játszanak, akkor miért is ne? Ha valaki csípi őket, a játékukat vagy bármi mást, akkor nem értem, mi vele a gond.
2010. máj. 20. 10:09
 4/21 anonim ***** válasza:
17%
"Kedves" kérdezö: ha te ennyire MAGYAR vagy, akkor remélem, nem használsz számítógépet, nem Windows z operációs rendszered, nincs mobiltelefonod, autót nem használsz stb - mert ezek közül egyik sem magyar találmány, és egy igazi MAGYAR CSAK olyasmit használhat, ami magyar!!!!!!!!!
2010. máj. 20. 10:33
 5/21 anonim ***** válasza:
28%
Én sosem szoktam a Magyaroknak szurkolni, kivétel a kézilabda. Sehol máshol. Amikor volt anno az Olaszország-Magyarország focimeccs akkor sem a magyaroknak szurkoltam. Kit érdekel hogy magyar vagyok. Hát bárcsak ne magyarnak születtem volna...
2010. máj. 20. 11:04
 6/21 anonim ***** válasza:
Már a kérdés is úgy hülyeség, ahogy van. Miért ne szurkolhatna az ember egy másik csapatnak? Mert nem "MAGYAR", így, csupa nagybetűvel? Többet számít az, hogy magyar állampolgár, minthogy milyen jól játszik? Ez szomorú. Akkor a te értelmezésed szerint pl. nem lehet drukkolni Boros Tamarának sem, csak mert horvát állampolgár? Vagy nem drukkolhatsz a Fulhamnek, mert nem magyar csapat (Gera ide vagy oda)?
2010. máj. 20. 11:17
 7/21 anonim ***** válasza:

""Kedves" kérdezö: ha te ennyire MAGYAR vagy, akkor remélem, nem használsz számítógépet, nem Windows z operációs rendszered, nincs mobiltelefonod, autót nem használsz stb - mert ezek közül egyik sem magyar találmány, és egy igazi MAGYAR CSAK olyasmit használhat, ami magyar!!!!!!"

észlény, mutass nekem magyar márkájú számítógépet, magyar op rendszert, magyar telefont, stb...

jah és ha már a hülyeségeddel itt találmányokról beszélsz, akkor had jegyezzem meg, hogy a magyar származású Neumann Jánosnak eléggé nagy érdeme volt a számítógép "feltalálásában".

2010. máj. 20. 11:20
 8/21 anonim ***** válasza:
magyarán magyar találmány a számítógép:D
2010. máj. 20. 11:48
 9/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha magyarok ellen játszanak, akkor csak ha családtagod, rokonod, barátod játszik a törököknél.

Ha nem magyarok ellen játszanak, akkor értelmetlen a kérdés, annak szurkolsz amelyiknek akarsz, ha a 150 éves török uralomra gondolsz, akkor ilyen alapon szinte senkinek sem szurkolhatsz, mert nem csak a törököktől kaptunk rosszat, és a törököktől sem csak rosszat kaptunk.

2010. máj. 20. 11:59
 10/21 anonim válasza:
Hülyegyerek. Tudod ki volt igaz magyar? Kossuth, Széchenyi és Deák, akik tettek is valamit ezért a nyomorult országért, nem csak hangoztatták,hogy én igaz magyar vagyok. Szánalom.
2010. máj. 20. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!