Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az mennyire reális, amit...

Az mennyire reális, amit McEnroe nyilatkozott a múlt héten?

Figyelt kérdés
Azaz hogy egy Serena Williams, aki nagyjából messze kimagaslik a női mezőnyből, a férfiak között nem lenne benne a legjobb 700-ban. Én speciel nem értek a teniszhez, meg annyira nem is érdekel, de ezen a kijelentésen meglepődtem.
2017. jún. 27. 23:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Az egyetlen tény amit ismerünk az az hogy 1998-ban Serena és Venus Williams is játszott egy férfi játékos ellen aki 203. volt a világranglistán, és nagyon simán kikaptak. Természetesen ők akkor még közel sem voltak olyan szinten mint ahol Serena most van.

Amíg nem jön létre egy ilyen mérkőzés addig felesleges erről beszélni, és valószínűleg sosem lesz ilyenre mégegyszer pélad (legalábbis nem Serenával)

Amit McEnroe mondott azt nem lehet sem alátámasztani sem cáfolni, én nagyjából reálisnak érzem, lehet hogy egy kicsit alacsonyabb számot mondhatott volna, de a lényegen nem változtat.

2017. jún. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!