Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixbe van olyan hogy pech...

Tippmixbe van olyan hogy pech széria és nyerő széria?

Figyelt kérdés
Az utobbi meddig tart?
2017. jún. 4. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van, mivel szerencsejáték.
2017. jún. 5. 16:49
 2/10 frusa válasza:
nincs ! a tippmix nem szerencsejáték ! természetesen vannak peches vagy épp ellenkezőleg , szerencsés kimenetelű meccsek , de ha körültekintően , logikusan játszol , a mix az EGYETLEN a " szerencsejátékok " közt , ahol CSAK RAJTAD múlik , hogy egy bizonyos idővallumban (pl.hetilebontásban) tuti nyerő vagy e ....
2017. jún. 27. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Én csak a saját tapasztalataim alapján mondom, hogy igen, van. Viszont, hogy meddig tart, az annyira esetleges, hogY erre hiába is vársz választ.
2017. jún. 27. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
És azért a tippmix is szerencsejáték, bár ennél legalább, nem csak a szerencsén múlnak a dolgok. Viszont szerencse nélkül, ez sem megy.
2017. jún. 27. 18:15
 5/10 Orfeus ***** válasza:

Jó hát ha nem szerencsejáték akkor én már gazdag lennék. Folyton a "tutin" megy el. De olyan szintű 1,1-1,2-es szorzók, hogy Barca vs Jászfényszaru megye 2.

Ez is ugyan olyan szerencsejáték mint a többi, csak a sok focista szereti bemagyarázni magának hogy ért hozzá annyira, hogy ő majd megmondja mi lesz az eredmény. Ami tutinak tűnik, az meg kb semmit nem fizet csak hatalmas téttel.

Megraksz 1.1-es szorzóra 100.000-et, ami sok pénz azért. Jön 10k. Ami azt jelenti, hogy 10-et nyersz, zsinorban, aztán buksz 1-et, és megint kezdheted előről. Buksz 2-t akkor eláshatod magad.

Ha ilyen biztos lenne, a mixelők fele ebből élne.

2017. jún. 27. 20:13
 6/10 frusa válasza:
a tippmix nem szerencsejáték ! ha pl. a Barcelonát (hamárezthoztadfel) megjátszod a spanyol bajnokság legrosszabb csapata ellen és mondjuk X lesz , az nem pech vagy szerencse dolga ! szerencsejáték pl. a lottó , ahol CSAK a szerencsén múlik , igaz ha nyersz , nagyot kaszálsz . én még SOSEM voltam tippmixen mínuszban , pedig kb. 20 éve játszom . Havi lebontásban MINDIG pozitív a mérlegem ! Ezt egyik SZERENCSEJÁTÉKRÓL sem mondhatjuk el , ahol elméletileg lehetséges az is , hogy SOSEM nyer az ember , mint pl. én a lottón :) nem is játszom SZERENCSEJÁTÉKOT évek óta , csak tippmixet , ami nem az ;)
2017. jún. 27. 21:57
 7/10 frusa válasza:
csak halkan jegyzem meg : RENGETEGEN élnek a tippmixből úgy , hogy egy tuti , minimum havi fixet kihoznak belőle ! Nem kevés (énisismerekkbegytucat) az olyan ember itthon , akik rászántak egy - két évet arra , hogy lakást , autót , telket stb. vásároltak a mixből ! Ezt egyik SZERENCSEJÁTÉKKAL sem lehet TUTIRA megtenni max rizikóval amin lehet bukni rendesen ....
2017. jún. 27. 22:21
 8/10 frusa válasza:
a lényeg , a következetesség . most például levitték a 2-3 gól oddszát 1.7 re , mert rájöttek erre is , de sebaj , wimbledon van , most van másik tuti :) ismét 3 meccsek , 2 es minimummal :)
2017. júl. 3. 23:36
 9/10 frusa válasza:
most pl. 3 drb 2.25 ös szorzót találtam , női egyéni , 3 meccs , 3 játszma (2-1) lesz mindegyiken .....
2017. júl. 3. 23:38
 10/10 Orfeus ***** válasza:

Persze tisztában vagyok vele hogy mindenkinek van olyan ismerőse akinek van egy ismerőse aki ebből él meg, full milliomos pedig csak heti 2 mixet rak.

Hagyjatok az ilyenekkel.

Ez olyan mint a sok nagy, akár kis tétes tipp oldal amire elő kell fizetni aztán dobja a tippeket.

Kiteszi hogy na most ennyi jött, na most annyi jött, e za tipp meg az a tipp jött be. Igen, ad 3 tippet nagytétesre, abból elég ha 1 elmegy, márpedig elfog.

Aztán kiteszi hogy jött az x meccs, aztán a sok madár előfizet. A másik 2 meccs ami elment el van felejtve. MIvel kommentelni nem lehet, írhatsz cseten h -500.000-be vagyok miattatok 5 nap alatt, nem fogja őket érdekelni, és szépen gyűjtik a zsetont a sok okos emberből.

A kis szorzóssal van esély nyerni, az meg nem hoz annyit amennyit kell.

3 meccset nézzünk csak. 100.000 feltével mindegyikre, kemény 1.3-1,4-es szorzó ami ugye kicsi még.

Nyerek 2-t, jött 70k profit. Bukta a 3. meccs és -30k-ba vagyok.

De ha bejön 3 mert nagy mákom van, akkor is 300k-t kockázatok 100-150k reményében. Ami ugye 33-50% esély.

Akkor igazából ha rulettezek és színre teszek jobban járok, mert az 47-48% állandó.

2017. júl. 4. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!