Tippmixbe van olyan hogy pech széria és nyerő széria?
Jó hát ha nem szerencsejáték akkor én már gazdag lennék. Folyton a "tutin" megy el. De olyan szintű 1,1-1,2-es szorzók, hogy Barca vs Jászfényszaru megye 2.
Ez is ugyan olyan szerencsejáték mint a többi, csak a sok focista szereti bemagyarázni magának hogy ért hozzá annyira, hogy ő majd megmondja mi lesz az eredmény. Ami tutinak tűnik, az meg kb semmit nem fizet csak hatalmas téttel.
Megraksz 1.1-es szorzóra 100.000-et, ami sok pénz azért. Jön 10k. Ami azt jelenti, hogy 10-et nyersz, zsinorban, aztán buksz 1-et, és megint kezdheted előről. Buksz 2-t akkor eláshatod magad.
Ha ilyen biztos lenne, a mixelők fele ebből élne.
Persze tisztában vagyok vele hogy mindenkinek van olyan ismerőse akinek van egy ismerőse aki ebből él meg, full milliomos pedig csak heti 2 mixet rak.
Hagyjatok az ilyenekkel.
Ez olyan mint a sok nagy, akár kis tétes tipp oldal amire elő kell fizetni aztán dobja a tippeket.
Kiteszi hogy na most ennyi jött, na most annyi jött, e za tipp meg az a tipp jött be. Igen, ad 3 tippet nagytétesre, abból elég ha 1 elmegy, márpedig elfog.
Aztán kiteszi hogy jött az x meccs, aztán a sok madár előfizet. A másik 2 meccs ami elment el van felejtve. MIvel kommentelni nem lehet, írhatsz cseten h -500.000-be vagyok miattatok 5 nap alatt, nem fogja őket érdekelni, és szépen gyűjtik a zsetont a sok okos emberből.
A kis szorzóssal van esély nyerni, az meg nem hoz annyit amennyit kell.
3 meccset nézzünk csak. 100.000 feltével mindegyikre, kemény 1.3-1,4-es szorzó ami ugye kicsi még.
Nyerek 2-t, jött 70k profit. Bukta a 3. meccs és -30k-ba vagyok.
De ha bejön 3 mert nagy mákom van, akkor is 300k-t kockázatok 100-150k reményében. Ami ugye 33-50% esély.
Akkor igazából ha rulettezek és színre teszek jobban járok, mert az 47-48% állandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!