Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szeretnék foci szurkoló...

Szeretnék foci szurkoló lenni, de nem tudom eldönteni, hogy kinek szurkoljak, mert eddig nem érdekelt a foci. Hogyan tudom eldönteni, hogy kinek szurkoljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy külföldi és egy magyar csapatanak is szurkolni!
2010. máj. 16. 17:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes a haverjaidat követned. Mert ha nem, akkor cikiznek majd. Ha ők Fradisták, és téged az Újpest érdekel, akkor lila majom leszel, ha az MTK, akkor meg megnézik, hogy mekkora az orrod. Ha a haverjaid Újpest-szurkolók, és te a Fradit választanád, akkor megkapod, hogy FTC sz*r WC.

Budapesten jelenleg és általában is 5 db I. osztályú csapat van. Fradi (Ferencváros), MTK, Újpest (Dózsa), Honvéd (Kispest), Vasas. Minden csapatnak vannak sajátosságai.

Ha skinhead vagy, akkor a Fradi, ha zsidó, akkor az MTK, ha nagy Puskás-rajongó, akkor a Honvéd, ha a lila szín a kedvenced, akkor az Újpest, ha a Kádár rendszer iránt vonzódsz, akkor a Vasas a te csapatod.

Persze ez túlságosan leegyszerűsíti a dolgokat, mert az emberek többsége nem sorolható egyik csoportba sem, de azért némi támpontot ad.

Ha Fradista leszel, akkor a zöld-fehér, ha újpest-szurkoló, akkor a lila-fehér, ha MTK-s, akkor a kék-fehér, ha kispest-szurkoló, akkor fekete-piros, ha vasas-szurkoló, akkor meg a kék-piros a te színed.

Fradi-meccsre ne menj lila pólóban, MTK meccsre meg bakancsban, kopasz fejjel!

2010. máj. 16. 22:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
én fradista vagyok, de azt mondom a magyar foci szánalom... nézz meccseket, az előző kommentelő leírása igaz, onnan választhatsz csapatot :D ha jobboldali, v skinhead vagy akkor fradi :D ha zsidó akkor mtk :D persze ez nem ilyen egyszerű de ha jobboldali vagy meg rasszista de bejön az mtk játéka akkor ha elmész mtk meccsre ne hangoztasd h rasszista vagy :Dtehát a magyar csapat választás vhogy tényleg hasonlóan működik :D a külföldiek meccseit meg nézegetni kell, olvass fórumokat, nézd meg a bajnokságokat, vb-ket eb-ket, bl-eket, és amelyik csapat temperamentumával, játékstílusával, hangulatával egyesülni tudsz azt a csapatot válaszd! nekem pl bejön a spanyol v angol játék de pl az olasz v német futballt annyira nem szeretem pedig ők is nagyszerű focisták! csak egyszerűen a spanyolok gyorsak trükkösek, az angolok profik és elegánsan játszanak, az olaszokat én meg agresszívnek a németeket pedig viszonylag lelassultakank tartom :D persze ez az én hülyeségem, de nekem ezek jönek be
2010. máj. 17. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha Angyalföldön élsz akkor csak a Vasas jöhet szóba!
2010. máj. 17. 18:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Liverpool ;) :D

Ha meg nem tudsz dönteni a pesti csapatok közül akkor Diósgyőr !!!! XD

2010. máj. 18. 18:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akinek legjobban tetszik a játéka. Magyar csapat értelemszerűen amelyikhez legközelebb laksz.(szerintem). Külföldit meg te döntsd el.
2010. máj. 18. 20:11
 16/19 anonim válasza:
100%
Először válaszd ki a kedvenc bajnokságodat. Az alapján ,hogy nagy iramot akarsz látni (angol) ,trükkös játékot (spanyol,portugál).... Innentől kezdve csak nézed a meccseket és majd megtetszik valamelyik csapat azért mert küzdenek vagy csak szórakoztat a játékuk. Ne úgy dönts, hogy ki a legerősebb vagy kinek divat most szurkolni mert az változik és nem fogsz kiállni a csapat mellet ha nem megy nekik annyira.
2010. máj. 19. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg élcsapatoknak a meccseit és amelyiknek a játéka tetszik,amely csapat szimpatikus,annak drukkolj (ajánlom a Chelsea Fc-t)
2010. máj. 24. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
39%
Csak ne fradi! Inkább Hajrá Psv!
2010. máj. 30. 16:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye kérdést sem mostanában hallottam, szerintem húzzál gyufát!
2011. dec. 4. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!