Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szeretnék foci szurkoló...

Szeretnék foci szurkoló lenni, de nem tudom eldönteni, hogy kinek szurkoljak, mert eddig nem érdekelt a foci. Hogyan tudom eldönteni, hogy kinek szurkoljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy külföldi és egy magyar csapatanak is szurkolni!
2010. máj. 16. 17:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD jaj hát ez nagyon aranyos :)))
2010. máj. 16. 17:38
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
Hajrá Fradi :D
2010. máj. 16. 17:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kezd el nézni a meccseket a tv-be, figyeld a neten a focis híreket, vagy olvasgass focis fórumokat...Most úgyis jön a Vb. azt is nézd, aztán ha előbb-utóbb úgyis kialakul benned, hogy melyik szimpatikus csapat/válogatott, és melyik nem:) Én is így kezdtem anno a 2002-es Vb. előtt, (igaz akkor még nem volt netem) csak nekem már a magyar klubcsapat alap volt, mert a családba, baráti körbe és a rokonságba is szinte mindenki Fradista, így én ebbe nőttem bele:)
2010. máj. 16. 17:43
 4/19 A kérdező kommentje:
Az én családom nem szurkol senkinek, de látom sok itt a fradista akkor lehet, hogy nekem is annak kéne lennem.
2010. máj. 16. 17:50
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
DIA DIA HOLLANDIA!
2010. máj. 16. 17:51
 6/19 anonim ***** válasza:
64%

magyar bajnokság: amelyik vidéki nagyvárosban laksz, vagy közel van hozzád, ha pesti vagy akkor az újpestnek.

külföldi bajnokság: Bayern, Barcelona, Manchester U. ;)

2010. máj. 16. 17:52
 7/19 A kérdező kommentje:
Akkor elkezdem bemagolni az újpest történetét,és játékosait, mivel én is budapesti vagyok, akkor lehet, hogy valóban ez lesz a jó.:)
2010. máj. 16. 18:05
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
nézz barcelona meccseket és meg fog ragadni a játékstilusuk:D én amiota az eszemet tudom barca fan vagyok:D
2010. máj. 16. 18:08
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod!Ez nem így működik,egyszerűen belülről kell megérezned...mint a szerelem!
2010. máj. 16. 18:23
 10/19 anonim ***** válasza:
86%

Ha értelmes ember vagy akkor ne az újpestnek :D

Válaszd azt a csapatot amelyik közel van hozzád, vagy nézz pár meccset, hátha megtetszik egy csapat. De ha igazi focit akarsz látni és olyan csapatnak drukkolni ahol tudnak is játszani akkor külföldi csapatot válassz. (angol, olasz, spanyol, német, francia...)

2010. máj. 16. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!