Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményed álltalánosságb...

Mi a véleményed álltalánosságból a focimeccsekről?

Figyelt kérdés

- focista megvásárlások

-ligák

-bajnokságok

-edzők

bírók

-szabályok

-szurkolók

-lefizetések stb..

2010. máj. 14. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát akkor szépen sorjában...

Focista megvásárlások: a focisták 90%-ért túl sokat fizetnek, irreálisan sokat. Ráadásul a fizetések is nevetségesen magasak.

Ligák: személy szerint a spanyol foci a kedvencem, az a legtechnikásabb. Az angol focit azért nem kedvelem annyira, mert inkább a brusztolás megy, mint a labdajáratás, és a felsőház (Chelsea, Arsenal, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Everton stb.) simán lenyomja az alsóházat (Burnley, Stoke, Bolton stb). Ugyanezért nem kedvelem az olasz focit sem, mondjuk ott meg össze-vissza eredmények születnek, talán még most is van ott bundázás.

Edzők: szerintem José Mourinho a legjobb, nem érdekel a stílusa. Tetszik a támadófelfogása.

Bírók: nem szídom őket soha, ők is emberek, nem láthatnak mindent. A partjelzőkkel van inkább gond.

A szabályok jók, noha a gólbíró-t belehetne vezetni, mert rengeteg vitás eset van.

Szurkolók: Spanyolországban és általában külföldön (Angliában nem annyira) nagyon jó a szurkolás, a hangulat, családostul mehetsz meccsekre, de Magyarországon félsz ki vinni a gyerekedet a meccsre, mert szinte mindig van balhé.

Lefizetések: gusztustalan dolog, maximálisan elítélem.

:)

2010. máj. 14. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:

-Irreálisan sokat fizetnek a játékosokért.

-A kedvenc ligám a Serie A(olasz) de a spanyol focit is szeretem. Angol is csúszik "lejebb" szerintem. A németet nem tudom.

-Edzők közül szerintem Lippi, Ferghuson és Capello a legjobb.

-Bírók: minden ember tévedhet. Nehéz munkájuk van.

-Szabályok: így jó ahogy van :)

-Szurkolók: az olasz szurkolók a legjobbak <3

-Sajnos bundázás mindenhol van... :S

2010. máj. 14. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok fizetést kapnak a focisták...

Nekem a Serie A kedvencem<3 meg esetleg a spanyol, amit még megtudnék nézni. (talán:D) az angolt, németet nem szeretem.

szerintem is az olasz szurkolók/ultrák a legjobbak :)

a bírókat szoktam szidni hirtelen felindulásból, meg ha a a csapatom ellen ítél :D de hibázhatnak ez benne van. szerintem ne legyen videóbíró.

Mou remek szakember, de nem jön be a stílusa.

a szabályok jók így

és hát igen, bundák mindenhol vannak...

2010. máj. 14. 19:36
 4/10 anonim válasza:
azért azt nem gondolnám, hogy ha kimegyek egy meccsre Mo.-on akkor abból gondom lehet. 1: nem a B középbe veszem a jegyemet, és 2: meccs után elmegyek haza. A focidrukkerek mert baromira nem velem foglalkoznak, hanem egymással (szóval nem a szimpla nézőkkel)! Ja és lány vagyok, és nem egy meccsen voltam! imádom a focit, Seria A a legjobb:)
2010. máj. 14. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
UNALOM
2010. máj. 14. 19:55
 6/10 A kérdező kommentje:
19:55! ne hari de mi az unalmas benne? elárulod? 26L
2010. máj. 14. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem rosz sport meg minden bocs is, hogy ezt mondtam csak én unom. Én a kosár meccsekért vagyok oda amúgy lány vagyok szóval ne is várd, hogy megértsem:D
2010. máj. 14. 20:14
 8/10 A kérdező kommentje:
....én is nő vagyok
2010. máj. 14. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:

forza juve <3

tegnap 19:04 voltam

2010. máj. 15. 08:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Drágák a focisták és a fizetések is, egy átalagember egész életében nem keres annyit mint egy focista 1 héten, Kedvenc a Serie A - Murinho. A birók is emberek ez tény. De sajnos lefizethetőek, gondolok a tavalyi BL döntőre példának.

Olvastam, hogy az angol ligákba milyen rengeteget keresnek a focisták, még a harmadosztályba is... Ezért úgy döntöttem focista leszek :))

2010. máj. 15. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!