Mi a véleményed álltalánosságból a focimeccsekről?
- focista megvásárlások
-ligák
-bajnokságok
-edzők
bírók
-szabályok
-szurkolók
-lefizetések stb..
Hát akkor szépen sorjában...
Focista megvásárlások: a focisták 90%-ért túl sokat fizetnek, irreálisan sokat. Ráadásul a fizetések is nevetségesen magasak.
Ligák: személy szerint a spanyol foci a kedvencem, az a legtechnikásabb. Az angol focit azért nem kedvelem annyira, mert inkább a brusztolás megy, mint a labdajáratás, és a felsőház (Chelsea, Arsenal, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Everton stb.) simán lenyomja az alsóházat (Burnley, Stoke, Bolton stb). Ugyanezért nem kedvelem az olasz focit sem, mondjuk ott meg össze-vissza eredmények születnek, talán még most is van ott bundázás.
Edzők: szerintem José Mourinho a legjobb, nem érdekel a stílusa. Tetszik a támadófelfogása.
Bírók: nem szídom őket soha, ők is emberek, nem láthatnak mindent. A partjelzőkkel van inkább gond.
A szabályok jók, noha a gólbíró-t belehetne vezetni, mert rengeteg vitás eset van.
Szurkolók: Spanyolországban és általában külföldön (Angliában nem annyira) nagyon jó a szurkolás, a hangulat, családostul mehetsz meccsekre, de Magyarországon félsz ki vinni a gyerekedet a meccsre, mert szinte mindig van balhé.
Lefizetések: gusztustalan dolog, maximálisan elítélem.
:)
-Irreálisan sokat fizetnek a játékosokért.
-A kedvenc ligám a Serie A(olasz) de a spanyol focit is szeretem. Angol is csúszik "lejebb" szerintem. A németet nem tudom.
-Edzők közül szerintem Lippi, Ferghuson és Capello a legjobb.
-Bírók: minden ember tévedhet. Nehéz munkájuk van.
-Szabályok: így jó ahogy van :)
-Szurkolók: az olasz szurkolók a legjobbak <3
-Sajnos bundázás mindenhol van... :S
Szerintem is sok fizetést kapnak a focisták...
Nekem a Serie A kedvencem<3 meg esetleg a spanyol, amit még megtudnék nézni. (talán:D) az angolt, németet nem szeretem.
szerintem is az olasz szurkolók/ultrák a legjobbak :)
a bírókat szoktam szidni hirtelen felindulásból, meg ha a a csapatom ellen ítél :D de hibázhatnak ez benne van. szerintem ne legyen videóbíró.
Mou remek szakember, de nem jön be a stílusa.
a szabályok jók így
és hát igen, bundák mindenhol vannak...
forza juve <3
tegnap 19:04 voltam
Drágák a focisták és a fizetések is, egy átalagember egész életében nem keres annyit mint egy focista 1 héten, Kedvenc a Serie A - Murinho. A birók is emberek ez tény. De sajnos lefizethetőek, gondolok a tavalyi BL döntőre példának.
Olvastam, hogy az angol ligákba milyen rengeteget keresnek a focisták, még a harmadosztályba is... Ezért úgy döntöttem focista leszek :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!