Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondolsz erről a szelvényről?

Mit gondolsz erről a szelvényről?

Figyelt kérdés

26. keddi meccsek:

Slovan - Milan V

Lever - Salzburg H

Barcelona - Brest H

Inter - Leipzig H

MC - Feyenoord H

Sporting - Arsenal H

Bayern - PSG H

Young Boys - Atalanta V

Sparta Praha - Atletico V

Vissel Kobe - CC Mariners H

Sharjah - Istiklol H

nov. 24. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Sporting Arsenal inkább Vendég

City Feyenoord meg látva az angolok mostani formáját nem vagyok benne biztos hogy nyernek, inkább X.

nov. 25. 05:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Azokra végül nem fogadtam én sem, igazad van
nov. 25. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Tehát a papírformára fogadsz, szinte kizárt hogy mind bejöjjön. Atletico nagyon rossz idegenben, rájuk nem fogadnék, Atalantára sem, talán egy ikszre jók ezek a csapatok de győzelemre elég necces. Sporting, Bayern meccsen szintén bármi lehet, hanyagolnám őket, az Interben sem vagyok biztos. City szerintem nyer de csak azért mert zsinórban hatszor csak nem kapnak ki de más nem szól mellettük. A Milan megveri a gyenge Slovant, a Leverkusen sem kap ki és a Barca is nyer otthon, ezeket meg merném rakni, a többit elfelejteném. A Cityre amúgy nevetségesen alacsony oddsokat adnak, Tottenham ellen is 1,38, a legnagyobb mumuscsapat és nagyon rossz forma, Feyenoord ellen is 1,7 lenne a reálisabb.
nov. 25. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
bejött?
ma 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!