Tudtokt mondani olyan oldalt ahol tanítanak focizni? (cselek. Stb. )?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 15:57
1/6 anonim válasza:
Nem bántásképp, de a foci egy olyan dolog, amiben: vagy van tehetséged vagy nincs. Ha van tehetséged tudod fejleszteni... én magam "alkotta" cselekkel próbálkozom, többnyire sikerrel. Mondjuk engem is érdekelne egy oldal, ahonnan leshetek még PÁLYÁN JÓL HASZNÁLHATÓ (és nem freestyle) trükköket, ötleteket.
2/6 anonim válasza:
ezek a trükkök maguktól jönnek, rájösz előbb-utóbb magadtól, de előre figyelmeztetek mindenkit, ha elkezdtek trükközni a pályán ne csodálkozzatok, ha a földön találjátok magatokat lásd:messi vs terry(bl)
amúgy pedig a focit nem lehet tanítani, ahogy előttem írták, tanulhatsz cseleket/trükköket, de ha nincs tehetséged/labdaérzéked akkor ennyi...
3/6 anonim válasza:
a youtube-on talasz rengeteget csak a kulcsszavakat ird be angolul
4/6 A kérdező kommentje:
kösz de még várok ilyen oldalakat
2010. máj. 15. 08:51
5/6 anonim válasza:
[link] Bár itt csak freestyle van!
6/6 anonim válasza:
Egyszerű, ha van tehetséged mennek a cselek. Megnézel egy videót és próbáld utánozni, gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!