Internet tele van olyan nyertes szelvényekkel hogy több száz ezret zsebelt be az illető és nem az első eset hogy ennyit nyert stb....kicsit gondolkodtam hogy ha valaki ebből megtud élni sőt többet keres belőle mint egy doktor akkor miért ne ??? Osztálytársam akivel kb mindennap mixelünk ő mondta ma hogy az egyik ismerőse pár nappal ezelőtt vett egy autót a tippmix pénzből -.-
Szerintetek sportfogadásból hosszabb távon itt gondolok akár jó pár évre is meglehet élni ??? Vagy csak átmeneti kis zsebpénzre kell gondolni ??
1997-óta játszom,akkor indult a játék.20 év alatt volt négy 50 ezer körüli nyereményem,meg voltak kisebbek is.Azt viszont kijelenthetem,,hogy ebből nem lehet megélni,mert aki nyer az a veszteségekről általában nem beszél.Nagyon nehéz nyerni,sok a buktató.Biztos meccs nincs.
2017. ápr. 21. 18:48
2/9 anonim válasza:
Hát nálunk itt borsodban aki tippmixből építette a házát és a kocsiját is abból vette.
2017. ápr. 21. 18:58
3/9 anonim válasza:
Szerintem csak azt mondja,mert fekete pénzekből van.
2017. ápr. 21. 19:09
4/9 anonim válasza:
Meg lehet élni belőle, de ahhoz az kell hogy napi 4-5 órában foglalkozz vele(vagy több). Nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni: esélyek,statisztikák,a játékosokról szóló hírek stb.
Nem egyszerű dolog.
2017. ápr. 21. 19:11
5/9 anonim válasza:
Ahol én lakok van 1 olyan ember aki ebből él pl 110milliót nyert ossze pár hónap alatt viszont maximális tétekkel játszik mert alapból gazdag :D Azt nem tudom mennyit bukott közben de biztos hogy nyereséges neki ez a fajta üzlet.
2017. ápr. 21. 19:32
6/9 anonim válasza:
Lottón is van aki milliárdos lesz,csak nagyon kevés...Hatalmas szerencse kell hozzá.
2017. ápr. 21. 19:41
7/9 A kérdező kommentje:
Nálam a lottó olyan mint a kaparós sorsjegy....mekkora annak az esélye hogy a következő lottót te nyered vagy pont te húzód ki azt a sorsjegyet amin több millió pénzösszeg van??? Kb egyenlő a 0-val.
Tippmixen meg igazából 3 esély közül választhatsz mindig ami kényelmesebb mint a Lottó nem? :DDDD
2017. ápr. 21. 19:52
8/9 anonim válasza:
Persze, ha szerencséd van. Azért a tippmix is csak szerencsejáték.
2017. ápr. 21. 20:14
9/9 BaliPeti válasza:
Az igaz, hogy a tippmix is szerencsejáték, de puszta matematika.. Úgyhogy elviekben meg lehet élni belőle...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!