Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehetek focista?

Hogyan lehetek focista?

Figyelt kérdés

Sziasztok 14 éves fiú vagyok és 2. os korom óta az az álmom hogy focista legyek. Nem akarok világsztár lenni mert tuti hogy nem leszek ezért nem is ez a célom. Nem messi vagy ronaldo akarok lenni csak egy közép kategóriájú focista. Mivel a kedvenc országom mexikó ott akarom elkezdeni es focicsapatnál. 6 éve focizok és csatár szeretnék lenni cselezni annyira nem tudok bár azért tudok 1, 2 őt fejelni tudok 170 centi vagyok és nagyon gyors is. Szerintem van egy kis esélyem szerintetek van és szerintetek hogy kezdjem el? Nem kötelező mexikoban elkezdenem a profi karrieremet.

A !!!!!normális!!!!! válaszokat előre is köszönöm.

2017. ápr. 4. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, de a mexikói kluboknak nem igazán vannak magyarországi megfigyelőik. Legfeljebb egy Megye 1-es csapat, aztán ha jól játszol talán egy NB 2-3. Onnan talán. DE CSAK NAGYON TALÁN. Minden csapat horvátokat, brazilokat, argentínokat, spanyolokat stb. szeretnének. Magyarokkal nem igazán törődnek.
2017. ápr. 4. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Jelentkezel egy klubb utánpótlásába, eljársz rendesen edzeni, dolgozol még edzésen kívül is a kondidon, erőnléteden, labdajátékon,majd egyszer egyre feljebb lépsz a ranglétrán és nb2, nb1, lengyelország, németország.
2017. ápr. 4. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem 10 év múlva már focista leszel!:)
2017. ápr. 4. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm azon vagyok!! :)
2017. ápr. 4. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem 10 év múlva kell neki,hanem már 5 év múlva bekéne mutatkoznia az NB1-ben...
2017. ápr. 7. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!