Milyen magasnak kell lenni a kosárlabdához?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kosárlabdához magasnak kell lenni, de ahhoz, hogy valaki kosárlabda edzésre járjon, milyen magasnak kell lenni? Mennyire számít ez? És az nagyon fontos hogy fiatalon kezdjük? Lehet kilencedikes korban elkezdeni? (annyira komolyan nem szeretnék versenyezni, profi nem akarok lenni)2017. márc. 21. 16:56
1/3 anonim válasza:
Amatőr csapatban bőven jó, ha ilyen korban kezdesz.
(Ééééés ilyenkor szeretik előszedni az emberek, hogy Dávid Kornél mennyi idősen kezdett versenyszerűen játszani, meg töptöröpp, de hagyjuk is. :DDD)
Ha játszottál már, meg az alapok megvannak, akkor örülni fognak, hogy lejársz edzésre.
Magasság nem annyira lényeges, pláne, ha nem profi szinten akarsz játszani később. Egy 175 centivel már el lehet lenni. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát én 159 cm vagyok 😂😂
2017. márc. 21. 19:25
3/3 anonim válasza:
Jaaa, közben kiderült, hogy női vonalról beszélünk. :DDD
Hát, nem mondom, hogy ki fogsz lógni felfelé, de bőven belefér. Nem egy olyan u16-os válogatott irányítót lehetne találni, akik ilyen magasak (mélyek :D:D:DD), mint te. :)
Próbáld ki magad, nincs veszítenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!