Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van mindenki így rákapva...

Miért van mindenki így rákapva a focira?

Figyelt kérdés

Ha foci van, mindenki rá a tv képernyőjére, a suliban is mindenki csak a fociról beszél, hogy ez nyert, az nyert, stb...

Azt, hogy "mert jó" nem fogadok el válasznak. Indokot is kérek.

2017. márc. 14. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért jó olyat szeretni amiből semmi haszna nincs az embernek. Két dolgot szeretek űzni a motorozást és a kondit, mindkettőből van hasznom, nem csak elemezgetem mások alakításait.
2017. márc. 14. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem tipikusan az a kérdés, amit sosem fogsz teljesen megérteni, ha nem szereted a focit.
2017. márc. 14. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Ilyet nem is lehet elmagyarazni. Valaki vagy megszereti vagy nem. De nyilvan nem veletlen a vilag legnezetebb dolga. Nincs ebbe semmi ha teged nem erdekel akkor nem nezed. Attol meg ne zavarjon ha mas szereti es sokat beszelnek rola.

Engem meg a valovilag meg a idiota tv musorok meg pc-s jatekok nem erdekelnek pedig sokan beszelgetnek arrol is de nem zavar. Mindenki azt nezi amit szeret.

2017. márc. 14. 23:34
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
Mert jó elemezgetni, nézni a taktikát, kombinativ játékot, technikai megoldásokat, amikhez képzett sportolónak kell lenni. Akit ez nem érdekel az ne nézze. Ilyen egyszerű. Engem sem zavar ha más ember meg billiárdot vagy dartsot néz vagy műlesiklást. Téged miért zavar ha mások szeretik a focit? Te azt nézd ami téged szórakoztat és ne másokkal foglalkozz!
2017. márc. 15. 05:05
 5/9 anonim válasza:

Így hirtelen ami eszembe jutott:

Fociban ami a leginkább megkapó a gyerekeknél, hogy minimális felszerelés és körülmény kell hozzá. Mi is gyerekkorunkban mindig fociztunk. Miért? Hát a kosárlabda drágább volt, s sehol nem volt kosárpalánk sem, se jég a hokihoz, vagy medence a vizilabdához.

Nem mellesleg könnyű sport is egy kezdőnek. nem kell tudnia úszni, korcsojázni, sem a kosárradobás "technikáit" ismerni ahhoz hogy játszhasson. Pl. 9 évesen azt hiszed betudtuk dobni a kosarat? Francokat, de a kapuba betudtuk rúgni a labdát.

S akkor gyerekkorból mind focis emlékek maradtak meg. Szerintem ez (is) lehet az oka.

Én NEM nézek focit, más sportért rajongok inkább, persze azért egy Magyar Portugált én se hagyok ki :).

2017. márc. 15. 14:32
 6/9 anonim válasza:

Régebben engem sem érdekelt a foci,de hihetetlen,hogy milyen gyorsan magába tud "szippantani".Észre sem vettem,de esténként már automatikusan valamelyik sportcsatornára kapcsolok és általában azokat is nézem.

Meg a focit amúgy is többnek tartom,mint egy sport.Ha ismered a játékosokat,ismered a természetüket az edzőkkel való viszonyukat..vagy már egyszerűen csak röhögsz amikor az egyik hanyat dobja magát a semmin.ÁÁÁ ezt nem lehet elmondani..Ha meg a válogatott játszik azt az érzést meg végkép nem. :) (Ezt így lányként mondom.)

2017. márc. 15. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az a kérdés, aminek nagyrészt semmi értelme, csak a többi embert próbalja provokálni. Ha nem szereted, ne foglalkozz vele. Sose fogod megérteni hogy valójában ez nem csak egy játék.
2017. márc. 16. 02:27
 8/9 anonim válasza:

A labdarúgás mutatja meg igazán, hogy az egyszerű dolgok is tudnak nagyszerűek lenni. Focizni szinte bárhol lehet, bármilyen talajon, akár két táska is lehet a kapu. A szabályok lehetővé teszik a kreativitást. A futball nincs annyira leszabályozva, mint például a kézilabda, a kosárlabda vagy a röplabda. Az amerikai focinál jóval több a nettó játékidő.

Igazából sok mindent ellehetne még mondani erről a sportról, de ha nem vagy benne, akkor is azt a konkluziót vonod, hogy csak egy fehér botyót üldöz 22 töketlen gyökér. :)

2017. márc. 20. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mert jó elemezgetni, nézni a taktikát, kombinativ játékot, technikai megoldásokat, amikhez képzett sportolónak kell lenni."

A foci mindenről szól, csak pont ezekről nem amiről írtál.

2018. márc. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!