Miért fél sok mindenki a labdáról?
Figyelt kérdés
Hugom is fél de nem tudom miért. Azt még megértem ha az erősen dobott/rugott labdáktól fél valaki, de egy gyengén megdobott labdátol fél azt már nem nagyon értem meg. Szerintem nem fáj, sőt... egyáltalán nem. Mégis fél. Hogy lehetne ezt neki leküzdeni? Most 8.os és a sulinkba jön gimibe és eléggé szeretett játék a röplabda ahol ugye van labda. És aki nem játszik annak nem valami fényesek a tesi jegyei.2017. febr. 27. 17:58
1/8 anonim válasza:
dobálgassátok falnak, saját magában bizik, és idővel egyre erősebben is odavágja majd
2/8 anonim válasza:
Én pl azért, mert már törte el labda az állkapcsom, így reflexszerűen kitérek előle akkor is, ha puha, vagy nem erősen dobják.
3/8 anonim válasza:
Én azért félek mert általánosba mindig eggyütt játszattak tesi órán a fiúkkal és poénból izomból rugdosták a labdát. Mutasd meg neki hogy a röpi jó játék. Esetleg menjetek el röpizni családdal,barátokkal.
4/8 anonim válasza:
Hogy kell ladáról félni?
Esetleg nem labdától?
5/8 anonim válasza:
4-es hol olvastál te ladát? ha már kötekedsz elég bizonyosodj meg róla, hogy nem magadból csinálsz hülyét amiért még olvasni se tudsz
irány a szemészet
6/8 anonim válasza:
Szivacslabda, kicsi, lapos gumilabda, vagy hasonlók, ami puha, és egy kézzel is könnyen el tud kapni (összenyomva). Azon meg tudja tanulni, hogy hogyan ne ugorjon el a labda elől, hogyan kapja el, hogyan védje az arcát, ha nem tudja elkapni, stb.
Utána jöhet rendesen felfújt gumilabda, onnan meg már nem nagy lépés egy foci-/kézi-/röplabda. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerintem először megpróbáljuk a szivacslabdával. :)Engem is talàlt màr el egy pàrszor labda, tört is el miatta az orrom és hàrom ujjam is de nekem ez az "ára" annak hogy kapus vagyok(foci) ugyhogy tudom mennyire fáj de valahogy nem tudok félni tőle. 17/L :D
2017. márc. 1. 21:24
8/8 anonim válasza:
Én pl. kiskoromban(5-6 évesen) fociztam a felnőtt nagybátyáimmal meg a haverjaival és véletlenűl fejbe rúgtak a labdával,de úgy,hogy elájultam.Na nálam ott kattant be valami.Azóta van egy ki "fóbiám" ami a labdát illeti,de csak a focinál.Ha röpizek vagy mást sportolok ez az érzés nincs meg.Szerintem magában kell ezt leküzdenie.Más nem igazán tud ebben segíteni. Már én is túl léptem rajta valamennyire és szoktam focizni is,bár nem tartozik a kedvenc űzött sportjaim közé. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!