Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hányszor foghatom ki a döntetl...

Hányszor foghatom ki a döntetlent zsinórban? (foci)

Figyelt kérdés
Mindig az x ellen fogadok. Véletlenszerű meccseknél mi a statisztika? 5-6 egymás utáni döntetlenre is van esély vagy az már nagyon elenyésző? Köszönöm!
2017. febr. 20. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
10-11 de még 100 döntetlenre is pont ugyan annyi esélyed van...
2017. márc. 3. 08:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Véletlen szerű meccsnél, minden egyes meccsnél 33.33333% esélyed van, hogy x legyen... és ez az esély nem fog változni se a második se a quadrilliomodik meccsnél...

Pont ezért nem működik a Martingale tektika... 33%esély pár ft kockáztatásához még csak csak elég... de nem kell ám sok bukott meccs ahhoz, hogy pl 200fts induló tétből 2000.000 legyen ami visszahoz...

Sajnálom, de agy nélkül sportfogadásból nem fogsz megélni... csak akkor, ha ismered az adott sportágat, és minden egyes tényezőt figyelembe véve nagy eséllyel tudod megmondani az eredményét 1-1 meccsnek...

Vagy még ha mindenáron agy nélkül akarsz fogadni, akkor ott vannak a bukmékerek... egy jó bukméker aranyat ér... de rájuklelni rohadt nehéz, mivel a legtöbb helyen totál illegális amit csinálnak...

2017. márc. 3. 08:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából napi 1-2 meccsre gondoltam, nem fektetek neki túl nagy bizalmat, ha pár ezer forintot hoz havonta én már sikernek könyvelem el. Tudom, hogy matematikailag 100x is kifoghatom a döntetlent de engem a személyes tapasztalatok érdekelnek. Egy kis körültekintéssel a fogadások várható kimenetele után, megéri foglalkozni vele hobbi szinten?
2017. márc. 3. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Martingale stratégia mindig veszteséges...

Megérheti sportfogadással foglalkozni... nekem pl a tenisz ami éves szinten párszázezret behoz, de ehhez nem vaktában fogadok, hanem 25 éve napi szinten követem a sportot, az eseményeit, a játékosok állapotát, mindent ami csak fellelhető róluk. Vaktába nem fogadok soha, mivel kis téttel sem fogadok soha.

2017. márc. 3. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!