Az VI. Super Bowl-t fogja magyar adó adni magyar kommentáral? Ha igen akkor melyik?
Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a válaszokat.2017. febr. 4. 10:44
11/19 A kérdező kommentje:
Azt a mindenit, ezaz New England Patriots win Super Bowl LI. Volt minden, QB rekordok, történelmi elkapások, történelmi fordítás, minden ami kell. Ti elégedettek vagytok az eredményel? ;)
2017. febr. 6. 10:41
12/19 anonim válasza:
minden idők legnagyobb meccse, raiders drukkerként tehát semlegesként abszolut hozta amit vártam, mekkora döntés volt hogy nem kapcsoltam ki 28-3nál :D
13/19 A kérdező kommentje:
Mark Wahlberget sajnálom, hogy 3:28-nál elment. (Állítólag rosszul lett az egyik fia), de ennél nagyobb meccset még nem láttam és szerintem nem is fogok látni. :)
2017. febr. 7. 12:59
14/19 A kérdező kommentje:
Elestleg Komáromban tudnál egy NFL boltot? ( szurkolói rárgyakkal )
2017. febr. 7. 18:53
15/19 anonim válasza:
Sajnálom hogy nem tudtad a magyar nyelvű adást nézni, ha hamarabb látom a kérdésed én tudtam volna küldeni ingyenes magyar adás linket. Jó kommentár volt bár én a Fargó Ricsi - Kovács Sanyi vagy Udvardi Gyula párost jobban kedvelem de így is jó volt. A meccs meg elképesztő volt. :) GO COWBOYS!!!
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért, bajd a szezon kezdezére küldheted a linket. :)
Egyébkénk mikor kezdenek?
2017. febr. 12. 13:27
17/19 anonim válasza:
Ha eszembe lesz akkor majd küldök, de írhatsz is.
Amúgy a szezon szeptember elején kezdődik de van egy előszezon (magyarul barátságos meccsek) ami augusztus közepétől indul. :9
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszodat, majd ak írok. :D
2017. febr. 12. 23:06
19/19 anonim válasza:
Nem felejtettem el :) viszont úgy látom eddig nincs link a magyar közvetítésre, de ha lesz akkor megosztom. Amerikai stream az persze van ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!