Az VI. Super Bowl-t fogja magyar adó adni magyar kommentáral? Ha igen akkor melyik?
Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a válaszokat.2017. febr. 4. 10:44
1/19 anonim válasza:
Sport1 v Sport2.
2003 v 2004 óta adják folyamatosan, pontosan nem emlékszek melyik óta.
2/19 A kérdező kommentje:
*LI. Super Bowl
Köszönöm, azt esetleg nem lehet tudni, hogy ki lesz a kommentátor?
2017. febr. 4. 13:30
3/19 anonim válasza:
Sport1 fogja adni, Faragó Ricsi, és Bencsics Márk lesz a két kommentátor. :)
4/19 A kérdező kommentje:
Egyiket sem ismerem:), jó kommentárok?
Szerinted ki fog nyerni?
2017. febr. 4. 14:27
5/19 anonim válasza:
Faragó Ricsi a legrégebbi magyar NFL kommentátor, Bencsics Márk pedig a magyar válogatott irányítója. Szerintem jó páros.
Tippelésbe nem mennék bele. :D
6/19 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdem, hogy szerinted melyik fog nyerni?
2017. febr. 4. 17:16
7/19 A kérdező kommentje:
Valaki tudna küldeni egy linket, hogy online hol tudnám nézni a meccset, mert én szlovákián lakom és itt a szlovák Sport 1, Sport 2-t lehet fogni. Telefonon vagy PC-n hol lehetne nézni, mert már próbáltam, de egyik se indult el. :)
2017. febr. 5. 10:04
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem tudom nézni.
2017. febr. 5. 20:55
10/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom nézni, se mobilon se PC-n. PC-n próbáltam Mozilla-val és Chrome-mal is, de nem megy. A maximum amit elértem, hogy "elindul" a közvetítés Sport 1 reklámmal.
Ez van. :)
2017. febr. 5. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!