Mit gondoltok melyik a biztosabb tipp hétvégére? Bayern - Schalke -1,5-ös hendivel (1,65-ös odds), vagy a Barcelona - Athletic Bilbao szintén -1,5-ös hendivel ugyanakkora oddsszal, mint a masik meccs. Szerintetek?
Igen, jobb ötlet volt inkabb a hendis Barca győzelemre tenni, mert az sima lett.
A Bayern elég nyögvenyelősen tolja igazából mar az őszi szezon közepe óta. Kevésnek érzem őket a Bajnokok Ligája győzelemre.
Én ezt azért nem feltétlen jelenteném ki :D. Egyrészt szerintem nagyon erős a Bundesliga, tényleg sokat erősödött tavalyhoz képest, sok gyengébb csapat jött fel nagyon jó szintre, és ennek is köszönhetően is tényleg nincs gyenge ellenfél. Talán a Darmstadt, akiket meglehetne szórni, a többiek egy paraszthajszálra vannak a középcsapatoktól, hiába kiesőjelöltek. Meg a BL mindig egy más pálya, nem mondom, hogy a Bayern kirobbanó, elsőszámú esélyes, de még mindig Európa topcsapatai közt van, és a tavalyi Real Madrid is BL győztes lett, úgy hogy igazából sok köze nem volt hozzá a döntőn kívül, ahol tényleg elég jók voltak, bár oda is kellett a 11es. Egy ilyen stabil, jól védekező csapat ellen mindig nehéz lesz játszani, és azért kevés topligás csapat van, aki megtudná ezt csinálni, hogy 12 gólt kap 19 forduló alatt a Bundesligába, talán a Chelsea, Villarreal, Atlético lenne képes erre, és ebből max. a Chelsea képes ennyi gólt is lőni, bár az Atléticonak általában nincs is szüksége rá. Egyébként most egyik nagycsapatot sem érzem túl kirobbanónak egyelőre, a Bundesligából még mindig a Bayern a legjobb, a PL-es BL résztvevők nem hiszem, hogy győzelemre esélyesek, a PSG is elég gyenge, magához képest, igazából a Juve is, a Monaco hiába gólerős, de a hátsó alakzat egy idő után már kevés lesz, talán a klasszikus spanyol trió van, a Real-Barca-Atlético, de hát egy Realt simán kiüthet a Bayern szerintem, a másik kettő talán neccesebb.
Megnézzük mi lesz ebből, igazából egy BL 3, de néha még kevesebb komolyan vehető oda-vissza meccsen és egy döntőn múlik, egy Bayern ezt megtudja csinálni, főleg ha nem lesz egy nagyon ütős kihívója, de egyelőre én mondom senkit nem érzek olyannak, mint 2015-ben a Barcát mondjuk. A Bayernnek fejlődnie kell az biztos, most össze kéne rakni megint egy igazán nagy csapatot, mert hazai pályán is az elkövetkezendő évekbe csak jönni fog felfele a Dortmund, de a többiek is egyre jobban megfognak érni, gondolok itt a Lipcsére pld., és a BL-ben is esélyes, hogy a Premier Leagueből, vagy a spanyol nagyok közül erősebb kihívójuk lesz majd, mint akik most lehetnek. Ez egy olyan év, ahol egy ilyen játékkal, kerettel, szerintem pont megnyerhetnek, akár mindent, de nem lesz hengerelés meg kirobbanó formák, élvezetes játék.
Egyébként Thiago lehet a kulcsember, szerintem most ő a legjobb a Bayernből, és a Schalke ellen is sokat vesztettek azzal, hogy ő kiesett. Iszonyat jó meglátásai vannak, rengeteget passzol, a Bayern középpályás fölényéért nagyban felelős, de közben ő is képes a kapu elé kerülni, gólpasszokat adni, gólt lőni, és a védekezésben is nagyon hasznos. Az idei szezonban pedig nagyon jó formában van. Ha sikerül Lewandowskinak vagy Robbennek meglőni azokat a gólokat, akkor a Bayern simán eljuthat a BL győzelemig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!