Mit gondoltok melyik a biztosabb tipp hétvégére? Bayern - Schalke -1,5-ös hendivel (1,65-ös odds), vagy a Barcelona - Athletic Bilbao szintén -1,5-ös hendivel ugyanakkora oddsszal, mint a masik meccs. Szerintetek?
A Schalke az első meccsen is sokáig kihúzta 0:0-án. Jó csapat, csak nem jönnek nekik össze a dolgok, és nagyon szoros a Bundesliga. A Bayern 7 meccses győzelmi szériában van, simán benézhet most egy döntetlen, persze nagyobb az esélye a Bayern győzelemnek jóval. Hiányzók lesznek mindkét oldalon, a Bayernnél ráaádsul úgy látom, se Vidal, se Thiago, úgyhogy én nem vennék mérget a Bayern sikerre.
A Barca viszont szinte biztos, hogy nyer, pont azért mert bukdácsolnak, ez a győzelem, hazai pályán kötelező nekik, muszáj behúzniuk, nem engedhetnek meg még egy X-et, pláne nem egy vereséget, de igazából mindkettő rossz. A Bilbao azért verhető, legalább annyira, mint a Schalke, én a Barca győzelmet majdnem biztosra veszem, úgyhogy azt raknám meg.
Köszönöm a kommenteket, tippeket.
Én is némiképp a Barca meccs felé hajlok. A Bayern nekem eddig nem túl meggyőző, plusz a Schalke mestere valószínűleg a 3-5-2-es hadrendjét átalakítja majd a holnapi meccsre 5-3-2-vé vagy 5-4-1-gyé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!