Az Oakland Raiders hogyan lett ilyen jó, ilyen gyorsan?
Figyelt kérdés
Most nemrég kezdtem el követni az NFL-t, úgyhogy olyan nagyon sokat még nem tudok, éppen ezért kérdezem. Azt már régebben tudtam, hogy a Raiders egy elég gyenge csapat volt. 2013-ban pont olyan mérlege volt mint idén, csak fordítva, azaz 4-12. 2014-ben 3-13. 2015-ben 7-9, és idén 12-4. Igen, ma hajnalban (magyar idő szerint) kiestek a rájátszásból, mert kikaptak a Houston Texans-tól, azt néztem is a TV-ben. De hogyan fejlődtek eddig fel? Jól draftoltak?#Amerikai Egyesült Államok #sport #NFL #fejlődés #futball #amerikai futball #Playoffs #Oakland #Oakland Raiders #Radiers
2017. jan. 8. 14:02
1/3 anonim válasza:
Hát igen, főként a jó draftolás 2015-ben. Derek Carr, Amari Cooper, Latavius Murray mind 2015-ben jöttek, és már akkor is elég jól beváltak. Plusz ekkor jött az új edző, Jack Del Rio. Meg is látszott az egész, a 7-9 sokkal jobban nézett már ki, mint az előző éveik. Idén még jobban beértek a fiatal srácok, meg a csapat, a sorsolásuk is jobb lett (csoportellenfél Denverből visszavonult Manning). Plusz idén elég jól elhozták azokat a meccseket ami ilyen 50-50 kimenetelűnek nézett ki. :)
2/3 anonim válasza:
Az jó amit az első mondott, és tavaly holtszezonban egy nagyon jó falat raktak Carr elé.
Annyiban javítanék, hogy Carrt 2014ben draftolták :)
3/3 anonim válasza:
Azt a rohadt, tényleg. Hínnye, de repül az idő. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!