Mit szóltok az olaszok bő VB-keretéhez?
Figyelt kérdés
Engem meglepett személy szerint, hogy nincs benne Roma játékos (De Rossi, Toni). Az Inter nem rázott meg annyira, hiszen ott olaszként nem sok embert lehet felhozni (Materazzi, Toldo, Balotelli), és nem valószinű, h. én is kivinném őket...)2010. máj. 4. 08:30
1/3 anonim válasza:
Romából télleg kellene De Rossi illetve szerintem Perrotta is, de nekem Toni nem hiányzik. Az Interből viszont én még vinném Motta-t is. Rossi is hiányzik nekem a keretből. De aki a legnagyobb hiányzó a számomra az Cassano! Illetve Del Piero-t is érdemes lenne kivinni. Meg a Fiorentinából Marchionnit se lenne rossz behívni, mert ő az egyik ember aki viszi a csapatot.
Szóval szerintem Lippi ezt nagyon elcseszte, de még ez változhat, és remélem változni is fog...
2/3 anonim válasza:
Linket kaphatok erről? Meglepő hogy nincs De Rossi. :o
3/3 anonim válasza:
Ja és a másodiknak: Motta brazil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!