Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ti hány focicsapat logóját...

Ti hány focicsapat logóját ismeritek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 25. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Őszintén első végigfutásra, ahogy sorba végignéztem a képeket és mondtam a neveket, a 3. a 24. és az 54. nem ugrott be. A 24. később elég hamar lesett, hogy a Spartak Moscow, úgy, hogy kerestem az 54.-et és azt hittem a csillag miatt, hogy valami orosz csapat, aztán láttam, hogy a 24 meg a Spartak, de be is ugrott egyből, hogy "ja tényleg :D".

Szóval ezt a 3-at nem tudtam első blikkre. Az 5 topbajnokság csapatainak logóját többnyire ismerem, még a másodosztályból is viszonylag sokét, mert ezeket követem (és ugye az első-második liga gyakran cserélődik). A többi országból inkább csak a híresebb 6-8-10 csapatét ismerem kb. egy görög ligából szerintem csak 5-6 max. egy svédből meg talán 2-3 max. 4 lehet így kb. amit ismerek.

2016. dec. 29. 01:14
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

Végigcsináltam így a játékot (utólag vettem észre)

A Bukarestet, a Spartak Moscowt és a Dynamo Kijevet nem ismertem fel, mondjuk a Dynamonak meglenne a logója, csak nem ez a régebbi. A Spartak meg csak hirtelen nem ugrott be.

2016. dec. 29. 01:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Hú, akkor te jó sokat ismersz. :D Köszi a választ. :)
2016. dec. 29. 12:04
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Áá nem olyan nagy szám, mondom igazából az 5 topliga van meg, meg a másodosztályt szoktam néha figyelni. Portugáliából csak a Braga, Sporting, Porto, Benfica négyes van meg, és most néztem meg a svédeket és onnan meg csak a Malmö :D. Azért hittem, hogy többet ismerek, mert Dániából viszont 3-at ismerek, azt hittem a svédeknél is lesz 3-4 :D. A görögöknél csak 4, a törököknél 6, szóval múltkor kicsit túllőttem magam. Igazából a néhány topcsapatot ismerem a többi ligából, középcsapatokat már nem.
2016. dec. 30. 09:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Még így is bőven többet tudsz nálam, én még nagyon a "tanulás" elején tartok. :D
2016. dec. 30. 12:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy sok logót ismerj szerintem (bár kinek mi:D). Mondjuk igaz én is szeretem, mókás, hogy hányat ismerek, meg játékosokat is szeretek felsorolni, vagy legendákat stb. Én nem tanultam ezeket például, sokkal inkább rámragadt amikor néztem az eredményeket. Amúgy jobban szeretem a játékosok teljesítményét, csapatok teljesítményét elemezni, elhelyezni, rangsorolni, vagy a játékosokkal ismerkedni. Ezek érdekes aktuális dolgok. Egy logó inkább a tradíciók miatt érdekes, ahogyan a szurkolói bázis, vagy a stadion is. De ez is egy szép világa a futballnak :). Ami nagyon jó dolog, és szerintem attól ért valaki igazán a játékhoz az a taktikai elemzés, a meccsek átlátása. Engem most ez érdekel leginkább, úgyhogy nem is célom a görögöktől többet megtanulni pld. :D Egyébként is ezeket a ligákat még ha akarnám se tudnám követni a topbajnokságokon kívül - és most onnan még az angol nincs is :( - csak a skót, belga bajnokság elérhető, talán a portugált láttam még néha meg az argentint. és persze a magyar, csak az engem hidegen hagy. Most talán még holland sincs.

Amúgy lepontozni szerintem az első válaszoló szokott mindenkit, gyanítom, hogy ő is az, aki az amerikaifocis kérdéseket írta ki sorjában a közelmúltban. Szegény amerikai focisokra elég szégyent hoz ezzel a foci fikázó gyűlölködésével :D.

2016. dec. 30. 16:16
 17/19 A kérdező kommentje:

Igazad van, a "tanulást" már nem csak a logókra értettem. :D Amióta elvarázsolt a foci világa (a 2014-es vb óta), egyre többet foglalkozom a játékosokkal, csapatokkal, bár intenzívebben csak az eb óta. A német és a spanyol bajnokságot ismerem jobban még csak. :D A taktikázások, elemzések engem is kifejezetten érdekelnek, bár az én környezetemben ezzel kevesen vannak így sajnos.

Az első válaszoló akkor elég primitív, de ha neki ez okoz örömöt, csak sajnálni tudom... :)

2016. dec. 30. 19:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Coutinho után nézz. ;) Bayern játékosa lesz.
2016. dec. 30. 21:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Hallottam róla, hogy több csapat is érdeklődik iránta, de jöhet a Bayernbe nyugodtan (a kedvenc csapatom). :D
2016. dec. 30. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!