Zlatan Ibrahimovic-nek jó ötlet volt otthagyni a PSG-t?
Szerintem ő nem bánta meg, akárhogyan is szerepel mögötte a csapat. Tény, hogy a PSG-ben jobban szórta a gólokat, de tegyük is hozzá gyorsan, hogy az a csapat jobban is működött. A Unitednél még van, hova fejlődni, de Ibra teljesítménye eddig nem rossz, ha úgy összességében nézzük. A csapat bajnoki góljainak a felét majdnem egyedül ő szerezte (24-ből 11-et). 35 évesen ez kiváló mutató, főleg, hogy előtte évekig a francia bajnokságban játszott, melynek a színvonala, azért nem üti meg a PL-t.
Szerintem ebben a csapatban nincs sok sztár. Inkább azt látom problémának, hogy mikor vesznek egy játékost, azt nagy csinnadrattával teszik és kifizetnek érte olyan összegeket, melyek messze nem igazolják a képességeit. Pl. Pogba, Martial, Schneiderlin, Depay...És akkor ott tartunk most már, olyan pletykák vannak, hogy Martial a WHU-hoz megy kölcsönbe, Schneiderlint a WBA akarja leigazolni, Depay a kutyának nem kell és kifizettek ezért a 3 játékosért 119 millió eurót plusz úgy be lettek harangozva, hogy majd ők lesznek az atyaúristenek aztán sehol semmi...Na ezen kellene elgondolkozni ott a Unitednél...
Jajj, te meg már minek vagy bent, hogy a .... S.... Ki! Nem ez volt a kérdés! Le..... Engemet amikot ...... Vagyok!
Te vagy az Attila?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!