Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Zlatan Ibrahimovic-nek jó...

Zlatan Ibrahimovic-nek jó ötlet volt otthagyni a PSG-t?

Figyelt kérdés
Elfér ennyi "sztár" egy csapatban a M.U.-nél?

2016. dec. 24. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sikerült jól Ibrának ez a Manchester-es történet. A PSG-be sokkal gólerősebb volt szerintem mivel több jó labdát kapott a szélről meg a középpályáról. A United-ba fele annyi labdát nem kap egy meccs alatt,pedig jó keretje van a csapatnak. Azért bízom benne hogy majd összeszokik a csapat és akkor Ibra is mégtöbb gólt tud szerezni.
2016. dec. 24. 12:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő nem bánta meg, akárhogyan is szerepel mögötte a csapat. Tény, hogy a PSG-ben jobban szórta a gólokat, de tegyük is hozzá gyorsan, hogy az a csapat jobban is működött. A Unitednél még van, hova fejlődni, de Ibra teljesítménye eddig nem rossz, ha úgy összességében nézzük. A csapat bajnoki góljainak a felét majdnem egyedül ő szerezte (24-ből 11-et). 35 évesen ez kiváló mutató, főleg, hogy előtte évekig a francia bajnokságban játszott, melynek a színvonala, azért nem üti meg a PL-t.

Szerintem ebben a csapatban nincs sok sztár. Inkább azt látom problémának, hogy mikor vesznek egy játékost, azt nagy csinnadrattával teszik és kifizetnek érte olyan összegeket, melyek messze nem igazolják a képességeit. Pl. Pogba, Martial, Schneiderlin, Depay...És akkor ott tartunk most már, olyan pletykák vannak, hogy Martial a WHU-hoz megy kölcsönbe, Schneiderlint a WBA akarja leigazolni, Depay a kutyának nem kell és kifizettek ezért a 3 játékosért 119 millió eurót plusz úgy be lettek harangozva, hogy majd ők lesznek az atyaúristenek aztán sehol semmi...Na ezen kellene elgondolkozni ott a Unitednél...

2016. dec. 24. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Pedig ha külön-külön nézzük ezeket a játékosokat amit soroltál nem rossz játékosokról van szó, de így összezsúfolva...nem túl szerencsés szerintem. Pogba is jó játékos, de így ahogy most meg akkikel játszik... Nem sokat teljesít! Csak ennyi év után a hátuk mögött nem fognak tudni összeszolni..
2016. dec. 24. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy fér be az arcuk egyszerre az öltözőbe.
2016. dec. 24. 15:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Jajj, te meg már minek vagy bent, hogy a .... S.... Ki! Nem ez volt a kérdés! Le..... Engemet amikot ...... Vagyok!

Te vagy az Attila?

2016. dec. 24. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!