Van még esélyünk kijutni a VB-re?
Figyelt kérdés
2016. dec. 17. 21:06
11/15 A kérdező kommentje:
Mennyivel bővítenek?
2016. dec. 19. 14:13
12/15 anonim válasza:
Ha nem csal az emlékezetem akkor tervezgetik a 40 csapatos vb-t. De ez nem 100%. Ha ki is jutunk valahogy, akkor cink lehet. Ez már nem az eb, itt sokkal keményebb csapatok is vannak.
13/15 anonim válasza:
Mik azok a sokkal kemenyebb csapatok? :D Europaba vannak a legjobb valogatottak, az mas kerdes h a nagyagyuk kozul csak egy portugalia belgium jutott nekunk, ha a vbre kijutnank es nem jutnank tovabb a csoportbol akkür a 3 meccs alatt is max 2 erosebb csapat jutna ugyanugy, es vlszeg nem vagy nem sokkal erosebb a felsorolt kettonel. Es a belgak ellen sem csak az eredmenyt kell nezni amugy a jatek kepe alapjan nem volt totalis alarendeltseg, ink a vegere fulladtunk ki + kockaztattunk a tovabbjutas remenyeben. Legroszabb esetben megint kapnank egy kb. egy negyest, de ha igy jatszunk a vbn is boven pontok nezhetnek ki nekunk. Amugy realisan keves eselyunk van kijutni :D nem tudom miert van megint ez az idio.ta hollandokat megkapjuk veszmadarkodas, b...szki ha ugy is lenne 6 csapatot meg megkaphatunk rajtuk kivul... Az ebn ia elo lett ez adva azt tok jo sorsolasunk lett raadasul a hollabdok el se jutottak addig :D mar a f...szom ki van ezzel komolyan nem is veszmadarkodas hanem netto butasag ez. Es mar elkezdtek azzal szmolni omg. Szerintem a csooortmasodik nem.lesz meg fajo a feroer ellen elhukkajtott pont a svajc élleni vereseg, nem appellalnek egy oda.vissza gyozelemre a portugalok ellen.
14/15 anonim válasza:
Most légyszíves ne pontozzatok le, én csak reálisan írom le a dolgokat. Ha megnézzük az erőviszonyokat, akkor láthatjuk hogy vagyunk túl előkelő helyen. Néztem egyes fogadóirodákat ahol szinte kivétel nélkül a csoport első három csapata az alábbi sorrendben állott:
1. Svájc
2. Portugália
3. Magyarország
Azért ebben lehet némi igazság. Ugyanakkor a válogatottunk nagyon sokat fejlődött, én nem írnám le csapatot mint az idősebb generáció nagy része. A második helyet szerintem még elcsíphetjük. Nem szabad elfelejteni, hogy nem lesz tragédia ha nem jutunk ki a VB-re. Storck is megmondta, hogy még fejlődnünk kell, de jó úton járunk. Ja és nekünk van egy titkos fegyverünk: Böde Dániel, a madocsai Messi. :)
15/15 anonim válasza:
Akkor már inkább Gulácsi a titkos fegyverünk :D. Neki van jelenleg a legkomolyabb külföldi tapasztalata, amit át tud fordítani a válogatottba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!