Reménykedhetünk még, hogy pótselejtezőt érő helyen végzünk a csoportban és megmarad az esélyünk kijutni a 2014-es labdarúgó világbajnokságra?
Figyelt kérdés
Így a Bukaresti meccs után?2013. szept. 8. 13:15
1/5 anonim válasza:
Ja, ha a románok kikapnak a törököktől, és mi legyőzzük a hollandokat, az észteket és andorrát.
2/5 dejong válasza:
Minek,ez a magyar foci egy szanalom..fuj,be kellene őket börtönözni,a meccs előtt a sajtó tele volt azzal hogy ez meg az lövi a győztes gólt...na persze,hazaáruló nagyképű dzsudzsák meg bandája
3/5 anonim válasza:
Persze, esély van. Holland, Észt, Andorra elleni győzelem, plusz 1 román vereség, ilyen egyszerű!
4/5 A kérdező kommentje:
Hátha egy győzelemre nem is, de egy erős döntetlenre simán jók lehettünk volna Bukarestben, ha normális, egészséges mentális felkészítésben részesültek volna a fiuk a meccs előtt, csak hát ezt a srácok nem kapták meg Egerváritól(lehet hogy a gyerekekkel, u21, jól bánik, de a felnőtteket egyáltalán nem tudja mentálisan felkészíteni én így látom, sőt még saját maga sem tudta, hogy most milyen lesz Bukarestben), telement a gatyájuk sajnos a sok piros sárga kék zászlótól meg a beordibálásoktól meg a bozgorozástól, a csapatnak is meg Egervárinak is. Ezért történtek a gyermeteg hibák. Ha normális mentális felkészítést kapnak és előre tudják, hogy milyen lesz az atmoszférája ennek a meccsnek, biztos vagyok benne, hogy nem így végződött volna. Csak hát Egervári már egy idősebb , már túl a csúcson lévő edző és nem egy felfelé ívelő sikerre éhes valaki.
2013. szept. 8. 13:53
5/5 Antimod válasza:
A mentális felkészítés nem biztos, hogy csak a kapitány feladata, biztos vagyok benne, hogy komolyabb tornákon és meccseken pszichológusok utaznak a csapatokkal együtt.
Egyébként teljesen egyetértek, szerintem is az volt a kulcs, hogy nem bírták el a légkört, illetve a hiba miatt a maradék önbizalmuk is elszállt.
Egervárinak pedig volt néhány taktikai húzása, ami nem vált be, de önmagában nem azon ment el a meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!