Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Még ujra kezdhetem? (kezilabda)

Még ujra kezdhetem? (kezilabda)

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, 2,5 évet kézilabdaztam ebből 1 évet nb2-ben utánpotlaskent.. 14 évesen abbahagytam igy van egy par ev kihagyasom

A tesi tanarom szerint ha valaki meglatna a passzaim es hogy hogy jatszok, egybol leigazolnanak barhova

Edesanyam nem tamogat hiaba mondtam neki hogy vissza szeretnek menni, azzal az indokkal hogy o mindent megtett erte megis abbahagytam es hogy mindjart 20 vagyok nincs sok ertelme

Tenyleg nincs sok? Velemenyt szeretnek kerni..

2016. dec. 15. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd el újra a kézilabdát, hiszen még ebben a korban 17 évesen szorgalmas kemény edzés munkával még utol tudod magad érni, és bőven tudnál még fejlődni, annak ellenére is, hogy három évet kihagytál. Hajrá!
2016. dec. 15. 22:06
 2/5 Yellow Sun válasza:

Szerintem sima!

Még nb1-be is feljuthatsz csak mindig emlékezz erre a mondatra: A tehetség csak 1% a szorgalom 99!

Rengeteg edzés és gyakorlás és edzés és gyakorlás!

Hajrá!!

2017. jan. 1. 09:59
 3/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Ne add fel :)
2017. jan. 5. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sportolni mindig érdemes. Ha véletlenül nem is kerülnél a csúcsra, a tested akkor is meg fogja hálálni. Ennyit még anyud is beláthatna.
2017. jan. 5. 17:17
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Én NB/IB-ben játszottam aztán NB/II-ben is,sajnos egy nagyobb sérülés miatt hosszabb időre abba kellett hagynom a kézilabdát.Plusz egyetemre mentem. Viszont most kezdtem el hobbiból újból kézizni megye szinten, jó bevezető,a vezetőedző pedig volt Vasas edző nagy nemzetközi eredményekkel ,szóval egész jó megyében is kézizni. 19 éves vagyok,nincs olyan ,hogy a kézinek nincs értelme ! :D

Van már csapatod ? :)

2017. jan. 7. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!